Deess.
Fanka BB :)
no to będziesz miała akurat transfer świeżego 3-dniowcaW sobotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to będziesz miała akurat transfer świeżego 3-dniowcaW sobotę
na to nie ma regułyCzytałam właśnie, że 5cio dniowe chyba najlepsze... Zadzwonię o 13:00 .
3mam kciukiOk dziękuję, teraz chyba najgorszy czas czekania przede mną
ale najważniejsze że się rozwija tak ? Co mówił embriolog?Jest mi przykro, tylko jedna komórka u mnie nadawała się do zapłodnienia
Że ta jedna się nadaje i na jutro zaplanowany jest transfer.ale najważniejsze że się rozwija tak ? Co mówił embriolog?
nie trac nadzieji może ten jeden okazać się najsilniejszy i najlepszy z tych wszystkich .. niezawsze te najlepsze się przyjmują albo jak ich jest dużo przykład- ja .Że ta jedna się nadaje i na jutro zaplanowany jest transfer.
I więcej informacji dowiem się jutro.
Ale lipa straciłam nadzieję, że się uda nam z tym zarodkiem
Zobaczymy co to będzie ... Mamy wykupiony pakiet 2+1 co prawda, ale nie wiem czy bym podchodziła od razu... Jestem ciekawa co jutro będzie lekarz mówił.nie trac nadzieji może ten jeden okazać się najsilniejszy i najlepszy z tych wszystkich .. niezawsze te najlepsze się przyjmują albo jak ich jest dużo przykład- ja .
Czasami ten jeden może być tym szczęśliwym i najsilniejszym. Trzymam kciuki i dużo cierpliwości na najbliższe dni po transferzeŻe ta jedna się nadaje i na jutro zaplanowany jest transfer.
I więcej informacji dowiem się jutro.
Ale lipa straciłam nadzieję, że się uda nam z tym zarodkiem