reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Zastrzyki beta hcg?? Pod jaką postacią?
Ja mam progesteron dopochwowo do tej pory. Trzy dni po transferze lek w stylu Nospy i paracetamol w razie bólu...
może zle określiłam jakieś dostaje się zastrzyki przed transferem bezpośrednio ?
mi zwiększyła luteinę 3x2 i estradiol 3x2. proga do transferu miałam 13,75
ale dziwi mnie spadek estradiolu bo tydzień temu miałam 1200 i zwiększyła dawkę a dziś tylko 78 nie wiem czy to dobrze

może zle określiłam jakieś dostaje się zastrzyki przed transferem bezpośrednio ?
mi zwiększyła luteinę 3x2 i estradiol 3x2. proga do transferu miałam 13,75
ale dziwi mnie spadek estradiolu bo tydzień temu miałam 1200 i zwiększyła dawkę a dziś tylko 78 nie wiem czy to dobrze
Chyba te zastrzyki to ovitrelle czy jakoś tak, ale to chyba na pęknięcie pęcherzyka i wiem, że wtedy przy tym zastrzyku się wstrzymuje od testu bo może łapać dodatkowy wynik bhcg.

oo może to właśnie ten
A dostałaś go? :-)
Może rzeczywiście wpływać na poziom beta hcg. Ale chyba nie bierze się go przed transferem mrożonego zarodka...
Ja w każdym razie zrobiłam kilka testów krótko po zastrzyku, żeby zobaczyć, jak długo się utrzymuje i wiedzieć, kiedy testy mogą być wiarygodne.

A dostałaś go? :-)
Może rzeczywiście wpływać na poziom beta hcg. Ale chyba nie bierze się go przed transferem mrożonego zarodka...
Ja w każdym razie zrobiłam kilka testów krótko po zastrzyku, żeby zobaczyć, jak długo się utrzymuje i wiedzieć, kiedy testy mogą być wiarygodne.
nie dostałam .
nie to mnie martwi jak ta krew przy transferze i boje się ze wszystko stracone .. naczytałam się w necie ... 😭

nie dostałam .
nie to mnie martwi jak ta krew przy transferze i boje się ze wszystko stracone .. naczytałam się w necie ... 😭
Ale lekarz widział Twoje wyniki? I zdecydował o transferze? Więc bądź dobrej myśli! Ja żadnego ze swoich wyników nie widziałam na oczy... Jeden z nich przyszedł któregoś dnia pocztą - to było badanie wykonywane 9 dni przed transferem (i ostatnie), które zobaczyłam już po... Także nie było szansy się naczytać nawet...

reklama
Ale lekarz widział Twoje wyniki? I zdecydował o transferze? Więc bądź dobrej myśli! Ja żadnego ze swoich wyników nie widziałam na oczy... Jeden z nich przyszedł któregoś dnia pocztą - to było badanie wykonywane 9 dni przed transferem (i ostatnie), które zobaczyłam już po... Także nie było szansy się naczytać nawet...
jakaś roztrzepana ta doktor byla wczoraj niedość ze się spóźniła to jeszcze raz dwa i już jej nie ma bo pacjentów ma nic nie wyjaśniła co dalej nie wytłumaczyła powiedziała ze zadzwoni finalnie nie zadzwoniła tylko wysłała kod do recepty

Do góry