reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dostałam Puregon po 150 wieczorem przez 4 dni i rano mam wziąść Orgalutran... i 10.10 na wizytę , mam nadzieję, że coś tam mu urośnie 🤭 czy takie dawki są spoko?
Mi po orgalutranie w poprzedniej stymulacji pękł pęcherzyk który był jeszcze na tyle mały że nie miał prawa pęknąć i zaobserwowali że nie byłam pierwszą pacjentką której pękały po tym leku. A Puregonu nie znam. Powodzenia ✊

reklama
Nie miałam leków o tej nazwie, ale skład raczej ten sam. 150 to niezbyt wysoka dawka, ale pewnie masz dobre AMH? Ja też miałam 150 i wydawało mi się to za mało... Ale jednak się myliłam ;-) Ten drugi to antagonista owulacji, generalnie chodzi o to, by pęcherzyki rosły, ale nie pękały. Po tych 4 dniach, USG i badaniach - ciąg dalszy?
Tak ja mam AMH 6.6 ale nie stwierdzono pcos.
Tak zgadza się mam przyjechać w poniedziałek na hormony i monitoring.

Mi po orgalutranie w poprzedniej stymulacji pękł pęcherzyk który był jeszcze na tyle mały że nie miał prawa pęknąć i zaobserwowali że nie byłam pierwszą pacjentką której pękały po tym leku. A Puregonu nie znam. Powodzenia ✊
No mam nadzieję, że u mnie nic się takiego nie wydarzy 🙄 ale wiadomo nie mamy na to wpływu...

reklama
Do góry