reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Tak jutro mam się zjawić z rana hormony zrobić i lekarz mi leki ma dobrać... Nie wiem czemu, ale zaczęłam się bać tych zastrzyków... mi na samą myśl już słabo 😅
Oj brałam przez dwie stymulację i powiem Ci, że to pikuś w porównaniu z czekaniem na wszystko i ten strach czy to ile pracy i wysiłku wkładamy przyniesie upragnione rezultaty. Kobieta jest w stanie znieść bardzo dużo żeby doczekać się upragnionego dziecka . Powodzenia ✊😉

reklama
Oj brałam przez dwie stymulację i powiem Ci, że to pikuś w porównaniu z czekaniem na wszystko i ten strach czy to ile pracy i wysiłku wkładamy przyniesie upragnione rezultaty. Kobieta jest w stanie znieść bardzo dużo żeby doczekać się upragnionego dziecka . Powodzenia ✊😉
A ty którego DC masz tą punkcję? Będziesz miała transfer też w tym czy za miesiąc?

Ja jestem teraz na długim protokole na wyciszonym organizmie także tu się patrzy inaczej niż w krótkim od 2dc zastrzyki. Punkcje mam jutro transfer przewidziany wstępnie na poniedziałek.
Ciekawe czy mi lekarz zrobiłby w tym cyklu transfer... Ale coś mówił, że chyba w następnym bo ja mam te AMH wysokie. I coś tam właśnie wspomniał, żeby w następnym zrobić. Ale zobaczymy, może będzie ok i się uda w tym 🙂

Powodzenia tobie również 🤗

Ciekawe czy mi lekarz zrobiłby w tym cyklu transfer... Ale coś mówił, że chyba w następnym bo ja mam te AMH wysokie. I coś tam właśnie wspomniał, żeby w następnym zrobić. Ale zobaczymy, może będzie ok i się uda w tym 🙂

Powodzenia tobie również 🤗
Jak nie będziesz miała hiperki ,niski progesteron to może uda się jeszcze w tym cyklu 😉

Też jestem ciekawa co u niej.
A dziś dowiedziałam się że znajomi którzy latami starali się o dzidziusia bezskutecznie właśnie zostali rodzicami już lata temu pogodzili się z tym faktem że nie będą mieć dzieci a tu od losu dostali prezent na czterdziestkę ❤️ no cudnie !

Też jestem ciekawa co u niej.
A dziś dowiedziałam się że znajomi którzy latami starali się o dzidziusia bezskutecznie właśnie zostali rodzicami już lata temu pogodzili się z tym faktem że nie będą mieć dzieci a tu od losu dostali prezent na czterdziestkę ❤️ no cudnie !
No cudowna wiadomość ależ los się do nich uśmiechnął. naturalna ciąża czy in Vitro ?

reklama
dziewczyny jakie leki przyjmujecie po transferze ? czy zawsze podają zastrzyki beta hcg przed ? ja nie dostałam żadnego

Do góry