reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Już po transferze jesteś??
tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...

tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...
Oj być może Ci się wydaje skoro finalnie poszło dobrze. Po tych wszystkich lekach,hormonach takie wahania nastroju to narmalka. Teraz masz w sobie maluszka i dbaj o siebie nie denerwuj się. ✊💚 Teraz życzę ogromnej bety 💚

Emocje pewnie Kochana 🤗 Odpoczywaj, myśl pozytywnie. Cała procedura jest dla nas mega obciążeniem gdy już dochodzi do in vitro to normalne że czuje się strach i obawy ale popatrz jak daleko już jesteś i od dziś nosisz kropka w sobie teraz trzeba wierzyć że już z Tobą zostanie !

Dess będzie wszystko dobrze !!! Kropek zostanie z tobą 🤗❤️

Ja dostałam @ jutro mam wizytę w klinice, nie wiem czemu, ale się boje 🙄

reklama
Do góry