Mój jest jakiś inny, na to wychodziMamy się z tymi naszymi chłopami
reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Już po transferze jesteś??jaki miałyście estradiol i progesteron w dniu transferu ?
Deess.
tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...Już po transferze jesteś??
Nadzieja1992
Oj być może Ci się wydaje skoro finalnie poszło dobrze. Po tych wszystkich lekach,hormonach takie wahania nastroju to narmalka. Teraz masz w sobie maluszka i dbaj o siebie nie denerwuj się. Teraz życzę ogromnej betytak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...
Katalinazed
Emocje pewnie Kochana Odpoczywaj, myśl pozytywnie. Cała procedura jest dla nas mega obciążeniem gdy już dochodzi do in vitro to normalne że czuje się strach i obawy ale popatrz jak daleko już jesteś i od dziś nosisz kropka w sobie teraz trzeba wierzyć że już z Tobą zostanie !tak jestem po , ale jak wyszłam to się rozryczałam nie wiem od tych hormonów czy co ... doktor nie mogła się wkłuć finalnie poszło dobrze , zobaczymy co to będzie . ale zamiast być to mój szczęśliwy i radosny dzień to czuje się dziś bardzo złe psychicznie i czuje sie jakbym straciła wszelkie nadzieje ze sie uda ...
Nadzieja1992
A powiedzcie Mi ile godzin przed punkcją nie można pić i jeść ?
Nadzieja1992
Zaczynasz stymulację teraz ?? Bo Ja już się gubię kto na jakim etapie jestDess będzie wszystko dobrze !!! Kropek zostanie z tobą
Ja dostałam @ jutro mam wizytę w klinice, nie wiem czemu, ale się boje
reklama
Rosse94
Tak jutro mam się zjawić z rana hormony zrobić i lekarz mi leki ma dobrać... Nie wiem czemu, ale zaczęłam się bać tych zastrzyków... mi na samą myśl już słaboZaczynasz stymulację teraz ?? Bo Ja już się gubię kto na jakim etapie jest