reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Myślę pozytywnie ale żyje w ciągłej niepewności i strachu 😔
W sobotę wraca partner (najprawdopodobniej już na stałe) więc liczę na to że dni będą już inne, bo każdy samotny dzień nie pomaga żeby odgonić myśli od strachu i tego co będzie dalej 🤔
Będzie dobrze ❤️ Leż, odpoczywaj i wysypiaj się na zapas 🤣 bo ani się obejrzymy i skończy się nam lenistwo. A wiesz już co bd mieć ?

reklama
Będzie dobrze ❤️ Leż, odpoczywaj i wysypiaj się na zapas 🤣 bo ani się obejrzymy i skończy się nam lenistwo. A wiesz już co bd mieć ?
Jeszcze nie wiem co będzie, na ostatnim usg w szpitalu jak mi robili to dzidzia robiła fikołki i mocno się ruszała i za każdym razem nie było widać 🤣
Następną wizytę u swojej ginekolog mam 7.10 więc mam nadzieję że w końcu się dowiem 🙂 Chociaż od samego początku "czuję" że będzie dziewczynka a mój partner cały czas powtarza "jak Mała", więc moje zdziwienie będzie ogromne jeśli okaże się chłopiec 🤣

Jeszcze nie wiem co będzie, na ostatnim usg w szpitalu jak mi robili to dzidzia robiła fikołki i mocno się ruszała i za każdym razem nie było widać 🤣
Następną wizytę u swojej ginekolog mam 7.10 więc mam nadzieję że w końcu się dowiem 🙂 Chociaż od samego początku "czuję" że będzie dziewczynka a mój partner cały czas powtarza "jak Mała", więc moje zdziwienie będzie ogromne jeśli okaże się chłopiec 🤣
A to żartowniś nie chce pokazać mamie 🙈 i jak tu wyprawkę robić? 🤣

Swoją drogą jak ten czas leci dopiero co podchodziliśmy do procedury a tu już hop 16 TC. Trzeba już myśleć o wyprawce powoli.
Może jak się dowiem co tam się kryje między nóżkami to zacznę myśleć powoli o wyprawce, ale na razie tak na 100% nie potrafię się ciszyć bo strach i niepewność chyba tłumi emocje radości 😔
Ale swoją drogą to dziś jest 3msc jak jestem na zwolnieniu w domu i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się nudzić 🤣 już trzy razy w ciągu tego czasu byłam w szpitalu więc może przez to 😁
A Ty zaczynasz coś czuć w brzuszku, jakieś motylki lub małe kopniaki? 😁

Może jak się dowiem co tam się kryje między nóżkami to zacznę myśleć powoli o wyprawce, ale na razie tak na 100% nie potrafię się ciszyć bo strach i niepewność chyba tłumi emocje radości 😔
Ale swoją drogą to dziś jest 3msc jak jestem na zwolnieniu w domu i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się nudzić 🤣 już trzy razy w ciągu tego czasu byłam w szpitalu więc może przez to 😁
A Ty zaczynasz coś czuć w brzuszku, jakieś motylki lub małe kopniaki? 😁
Właśnie miałam uczucie łaskotania ale czy to było to nie wiem 🤣 a co do wyprawki to u nas też na chwilę obecną oglądam, czytam żeby się zorientować co inne mamusie polecają a jak przejdziemy 20 tc to coś powoli zacznę kompletować bo już nie mogę się doczekać 😁

Hej, dziś mam wizytę u lekarza minęło 4 tygodnie od ostatniej, noc nieprzespana śniły mi się same głupoty chyba dlatego że się denerwuje czy wszystko jest okej. To już chyba do końca życia ten stresik o dziecko zostaje 🙈
A u Was jak tam dziewczyny?

Hej, dziś mam wizytę u lekarza minęło 4 tygodnie od ostatniej, noc nieprzespana śniły mi się same głupoty chyba dlatego że się denerwuje czy wszystko jest okej. To już chyba do końca życia ten stresik o dziecko zostaje 🙈
ja po badaniach czekam na wizytę przed transferem 🙏🏻

Ja najchętniej latałabym co tydz na usg żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku 🙂 ja wizytę mam za tydz 🙈

reklama
Do góry