reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Dokładnie co lekarz to inne myślenie i rozporządzenie mi dzisiaj powiedziała że Cetrotide może zablokować rośnięcie pęcherzyków 🤷 i bądź człowieku mądry pisz wiersze...
ja to biorę rano , a na wieczór menopur i acard , może mi nie odstawiła ze względu na amh bo mam 7.71

No możliwe trzeba wierzyć że wiedzą co robią i poprowadzą nas dobrze przez całą procedurę która zakończy się sukcesem ! ✊
tez w to wierze choć lekko nie jest... nie wiem ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać, już tyle przeżyłam mam 27 lat w życie kopie mnie po du*pie 😞 mam nadzieje , ze niedługo już koniec tych "sprawdzianów " i los się do mnie uśmiechnie

tez w to wierze choć lekko nie jest... nie wiem ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać, już tyle przeżyłam mam 27 lat w życie kopie mnie po du*pie 😞 mam nadzieje , ze niedługo już koniec tych "sprawdzianów " i los się do mnie uśmiechnie
Ja mam 30 lat i moje życie to ciągła walka i taka " wegetacją " nic mi nie sprawia przyjemności dni tygodnie miesiące lata są takie nijakie bez dzieci to nie życie i coraz gorzej mi się żyje z tą myślą że jeszcze ich nie mamy. Chyba jakiś dół mnie dopada.

Dziewczyny będzie dobrze , nie poddawajcie sie, trzeba myśleć pozytywnie ❤️ - chociaż wiadomo czasem się nie da ....

My byliśmy z mężem u androloga na USG wyszły, że mąż ma za małe jądra dlatego może cierpieć na azospermie.
Dostał badania do wykonania, jeśli będą w porządku robimy biopsję i mrozimy plemniczki 😊 mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

W piątek mają mi dzwonić również z terminem naszej pierwszej wizyty, coś ruszyło do przodu małymi krokami 🙂

Dziewczyny musicie być dzielne i zaufać lekarzom że wiedzą co robią
Dziewczyny będzie dobrze , nie poddawajcie sie, trzeba myśleć pozytywnie ❤️ - chociaż wiadomo czasem się nie da ....

My byliśmy z mężem u androloga na USG wyszły, że mąż ma za małe jądra dlatego może cierpieć na azospermie.
Dostał badania do wykonania, jeśli będą w porządku robimy biopsję i mrozimy plemniczki 😊 mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

W piątek mają mi dzwonić również z terminem naszej pierwszej wizyty, coś ruszyło do przodu małymi krokami 🙂
Super że coś ruszyło 🙂

Mąż ma zlecone badania hormonalne do zrobienia?

reklama
Do góry