Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja się trochę uspokoiłam strasznie mnie boli dół brzucha od rana jestem taka ociężałaczasami tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja się trochę uspokoiłam strasznie mnie boli dół brzucha od rana jestem taka ociężałaczasami tak jest
tez mnie kłuje podbrzusze i jajniki , czuje taki ciężar ogólnyHej jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja się trochę uspokoiłam strasznie mnie boli dół brzucha od rana jestem taka ociężała
Jak czytałam kariotyp na necie wynik do 8 tyg przeraziło mnie to ale mam koleżankę co robi w labo, pytałam i u nich zawsze jest do 3Dziewczyny musicie być dzielne i zaufać lekarzom że wiedzą co robią
Super że coś ruszyło
Mąż ma zlecone badania hormonalne do zrobienia?
sporo się czeka na kariotyp, my tez czekaliśmy koło miesiącaJak czytałam kariotyp na necie wynik do 8 tyg przeraziło mnie to ale mam koleżankę co robi w labo, pytałam i u nich zawsze jest do 3
Takie dał :
No mam nadzieję, że szybko zleci i myślę czy ja też mam to zrobić już? Będzie mi też to potrzebne?sporo się czeka na kariotyp, my tez czekaliśmy koło miesiąca
To widocznie po menopurze to mamy. Jak obie te same objawy to jest dobrze tak musi byćtez mnie kłuje podbrzusze i jajniki , czuje taki ciężar ogólny
my robiliśmy z mężem razem bo to chodzi o chronosomy czy są dobre u ciebie jak i u partnera . lepiej zrobićNo mam nadzieję, że szybko zleci i myślę czy ja też mam to zrobić już? Będzie mi też to potrzebne?
taaa na pewno niedługo wyeksplorujemy w kosmosTo widocznie po menopurze to mamy. Jak obie te same objawy to jest dobrze tak musi być
mi mówili ze lepiej zrobić czy są zgodne , ja mam poronienie za sobą i 2x cp wiec może dlatego musiałamJa tych kariotypów wcale nie miałam zlecanych słyszałam że po kilku nieudanych próbach In Vitro dopiero są zlecane te badania