reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Dokładnie co lekarz to inne myślenie i rozporządzenie mi dzisiaj powiedziała że Cetrotide może zablokować rośnięcie pęcherzyków 🤷 i bądź człowieku mądry pisz wiersze...
ja to biorę rano , a na wieczór menopur i acard , może mi nie odstawiła ze względu na amh bo mam 7.71

No możliwe trzeba wierzyć że wiedzą co robią i poprowadzą nas dobrze przez całą procedurę która zakończy się sukcesem ! ✊
tez w to wierze choć lekko nie jest... nie wiem ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać, już tyle przeżyłam mam 27 lat w życie kopie mnie po du*pie 😞 mam nadzieje , ze niedługo już koniec tych "sprawdzianów " i los się do mnie uśmiechnie

tez w to wierze choć lekko nie jest... nie wiem ile jeszcze jestem w stanie wytrzymać, już tyle przeżyłam mam 27 lat w życie kopie mnie po du*pie 😞 mam nadzieje , ze niedługo już koniec tych "sprawdzianów " i los się do mnie uśmiechnie
Ja mam 30 lat i moje życie to ciągła walka i taka " wegetacją " nic mi nie sprawia przyjemności dni tygodnie miesiące lata są takie nijakie bez dzieci to nie życie i coraz gorzej mi się żyje z tą myślą że jeszcze ich nie mamy. Chyba jakiś dół mnie dopada.

Dziewczyny będzie dobrze , nie poddawajcie sie, trzeba myśleć pozytywnie ❤️ - chociaż wiadomo czasem się nie da ....

My byliśmy z mężem u androloga na USG wyszły, że mąż ma za małe jądra dlatego może cierpieć na azospermie.
Dostał badania do wykonania, jeśli będą w porządku robimy biopsję i mrozimy plemniczki 😊 mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

W piątek mają mi dzwonić również z terminem naszej pierwszej wizyty, coś ruszyło do przodu małymi krokami 🙂

Dziewczyny musicie być dzielne i zaufać lekarzom że wiedzą co robią
Dziewczyny będzie dobrze , nie poddawajcie sie, trzeba myśleć pozytywnie ❤️ - chociaż wiadomo czasem się nie da ....

My byliśmy z mężem u androloga na USG wyszły, że mąż ma za małe jądra dlatego może cierpieć na azospermie.
Dostał badania do wykonania, jeśli będą w porządku robimy biopsję i mrozimy plemniczki 😊 mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

W piątek mają mi dzwonić również z terminem naszej pierwszej wizyty, coś ruszyło do przodu małymi krokami 🙂
Super że coś ruszyło 🙂

Mąż ma zlecone badania hormonalne do zrobienia?

reklama
Do góry