Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej Ja też już po wizycie 10 mm 12 mm dosłownie 3/4 reszta ciągle malutka zastrzyki bez zmian Cetrotide nie dołączony bo powiedziała że po nim może zatrzymać się rośnięcie pęcherzyków. Kolejna wizyta w piątek. Odebrałam męża test HBA 65% embriolog oglądał dzisiaj jego wszystkie wyniki i wybrał metodę PICSI nie wiem czy prawidłowo napisałam. Także dalej nici z punkcji. W piątek estradiol i progesteron. W końcu bo jak do tej pory był badany sam estradiol. W laboratorium była dzisiaj jakaś awaria nie było wyników podczas wizyty lekarka dzwoniła do laboratorium i ona stwierdziła że mój wynik to ponad 3 tys ale mówiła że to nie możliwe że w poniedziałek 70 parę a dzisiaj już tyle bo jajeczka mało urosły a to by wychodziło z wyniku że już punkcja by musiała być więc coś się pokręciło przez awarię.hej laski , mam jeszcze brać menopur i cetrotide do piątku w piątek znowu monitoring, troszkę płynu mi się zebrało w macicy i nie wiadomo czy to stan zapalny czy co , endometrium ładne , pecherzyki za małe maja 1,6 wiec myszą podrosnąć . Oby płyn się bur powiększał bo nie zrobią transferu