Staram się nie myśleć o jutrzejszym dniu ale mam wrażenie że mój mózg dzisiaj jest odłączny od racjonalnego myślenia o czymś innym niż o jutrzeKoniecznie jutro daj znać co i jak!
reklama
Katie92
Zaangażowana w BB
Nie ma co się dziwić. Zwłaszcza, że znowu musisz czekać. To czekanie jest jedną z trudniejszych rzeczy w tym wszystkim. Wytrwałości do rana. I spokojnej nocy, obyś chociaż przez chwilę udała się w blogi sen i niech Ci się śnią piękne zarodkiStaram się nie myśleć o jutrzejszym dniu ale mam wrażenie że mój mózg dzisiaj jest odłączny od racjonalnego myślenia o czymś innym niż o jutrze
Śnieżka1990
Fanka BB :)
Hej, ostatnio pytałam jak szybko od pierwszej wizyty w klinice podchodziłyście do stymulacji. Przekonałam się na własnej skórze, że może to być decyzja natychmiastowa - lekarz chciał zacząć już w tym cyklu protokołem krótkim, ale nie zdążymy zrobić kariotypów. Dlatego najprawdopodobniej zaczynamy od przyszłego cyklu protokołem długim. Byliśmy w takim szoku, że o wiele rzeczy nie zapytaliśmy, a nawet jak zapytaliśmy to ja nadal nie wierzę, że uda się to wszystko tak rozplanować żeby było dobrze. Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi dzień po dniu rozpisać co i jak? Na ten moment wiem, że w drugim dniu miesiączki mam wziąć tabletki antykoncepcyjne i po 10 dniach od tego momentu mam się zgłosić do kliniki. Co się dzieje dalej? Wiem, że mogę zawsze zapytać opiekuna, ale do tego czasu może coś mi się rozjaśni w głowie dzięki waszym wskazówkom
Katalinazed
Ja niestety nie pomogę bo miałam protokół krótki.Hej, ostatnio pytałam jak szybko od pierwszej wizyty w klinice podchodziłyście do stymulacji. Przekonałam się na własnej skórze, że może to być decyzja natychmiastowa - lekarz chciał zacząć już w tym cyklu protokołem krótkim, ale nie zdążymy zrobić kariotypów. Dlatego najprawdopodobniej zaczynamy od przyszłego cyklu protokołem długim. Byliśmy w takim szoku, że o wiele rzeczy nie zapytaliśmy, a nawet jak zapytaliśmy to ja nadal nie wierzę, że uda się to wszystko tak rozplanować żeby było dobrze. Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi dzień po dniu rozpisać co i jak? Na ten moment wiem, że w drugim dniu miesiączki mam wziąć tabletki antykoncepcyjne i po 10 dniach od tego momentu mam się zgłosić do kliniki. Co się dzieje dalej? Wiem, że mogę zawsze zapytać opiekuna, ale do tego czasu może coś mi się rozjaśni w głowie dzięki waszym wskazówkom
Ja również nie pomogę bo miałam protokół krótki.Hej, ostatnio pytałam jak szybko od pierwszej wizyty w klinice podchodziłyście do stymulacji. Przekonałam się na własnej skórze, że może to być decyzja natychmiastowa - lekarz chciał zacząć już w tym cyklu protokołem krótkim, ale nie zdążymy zrobić kariotypów. Dlatego najprawdopodobniej zaczynamy od przyszłego cyklu protokołem długim. Byliśmy w takim szoku, że o wiele rzeczy nie zapytaliśmy, a nawet jak zapytaliśmy to ja nadal nie wierzę, że uda się to wszystko tak rozplanować żeby było dobrze. Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi dzień po dniu rozpisać co i jak? Na ten moment wiem, że w drugim dniu miesiączki mam wziąć tabletki antykoncepcyjne i po 10 dniach od tego momentu mam się zgłosić do kliniki. Co się dzieje dalej? Wiem, że mogę zawsze zapytać opiekuna, ale do tego czasu może coś mi się rozjaśni w głowie dzięki waszym wskazówkom
Dziewczyny jestem po transferze na 6 pobranych zapłodniło się 6,na dzień dzisiejszy 3 gotowe do transferu a 3 trzeba poczekać czy przeżyją. Tak więc zdecydowaliśmy się wspólnie z lekarzem że dziś transfer jednego reszta będzie cierpliwie czekać
Katalinazed
No super teraz życzę cierpliwości i tłustych dwóch kreseczekDziewczyny jestem po transferze na 6 pobranych zapłodniło się 6,na dzień dzisiejszy 3 gotowe do transferu a 3 trzeba poczekać czy przeżyją. Tak więc zdecydowaliśmy się wspólnie z lekarzem że dziś transfer jednego reszta będzie cierpliwie czekać
Duża różnica czasu nas nie dzieli, mam zrobić betę 4.07No super teraz życzę cierpliwości i tłustych dwóch kreseczek
Katalinazed
Oj to się będzie teraz działo
reklama
Katie92
Zaangażowana w BB
Super wiadomość! Trzymam kciuki za idealne zakwaterowanie kropkaDziewczyny jestem po transferze na 6 pobranych zapłodniło się 6,na dzień dzisiejszy 3 gotowe do transferu a 3 trzeba poczekać czy przeżyją. Tak więc zdecydowaliśmy się wspólnie z lekarzem że dziś transfer jednego reszta będzie cierpliwie czekać