reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Na koniec transferu mój lekarz powiedział tak: " od tej chwili buduję Pani domek na 9 miesięcy, przesunęliśmy się w czasie, gratuluję jest Pani w drugim tygodniu ciąży i podał mi żółwik"
Jak ja uwielbiam mojego lekarza 😍
w tym całym stresie, dał mi takie "wsparcie, wytchnienie" 😁
Super lekarz! 😄💪

Na koniec transferu mój lekarz powiedział tak: " od tej chwili buduję Pani domek na 9 miesięcy, przesunęliśmy się w czasie, gratuluję jest Pani w drugim tygodniu ciąży i podał mi żółwik"
Jak ja uwielbiam mojego lekarza 😍
w tym całym stresie, dał mi takie "wsparcie, wytchnienie" 😁
O tym budowaniu domku czytałam ostatnio... chyba w jakiejś książce typu "I ty też będziesz w ciąży" - podobno co rano trzeba sobie powtarzać taką afirmację :-D

O tym budowaniu domku czytałam ostatnio... chyba w jakiejś książce typu "I ty też będziesz w ciąży" - podobno co rano trzeba sobie powtarzać taką afirmację :-D
Mój lekarz wczoraj mi cały czas powtarzał że nie bierzemy innej opcji niż test pozytywny i następnym razem jak się zobaczymy to tylko po to żeby potwierdzić ciąże. Więc on jest moim takim głosem który karze wierzyć że się uda 🤣

Dziewczyny 🙂dostałam dziś informacje z kliniki 🙂 tak więc ostatecznie przechowywanych mamy 3.
Transferowany wczoraj był :
Blastocysta 4BB
Bardzo dobra wiadomość ale myślę że już póki co nie bd ich potrzebować bo kropek ten w brzuszku się już zadomowi ❤️
Ja robiłam dziś progesteron i no nie wytrzymałam poprosiłam o bhcg.
Screenshot_2022-06-27-14-39-05-033_com.android.chrome.jpg

reklama
Po transferze bierzesz pewnie jakieś leki?
Poziom progesteronu lekarz kazał oznaczać? Bo mi np nie zlecił tego 🤔
No jeszcze chyba w to nie wierzę 🙈 no coś ruszyło to dobry znak, zobaczymy jak będzie z przyrostem 🙈
Tak lekarz kazał mi robić progesteron i biorę dopochwowo.
A ty jak się czujesz ?

Do góry