reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

U nas koszt tego embryoglue kosztuje 400zl, jeśli faktycznie dojdzie do transferu to zdecyduje się na to bo chyba nie chce później się zastanowić czemu nie zrobiłam z tym itp. A Ty się decydujesz na to? 🙂
Lekarz sam nic nie powiedział a ja byłam chyba tym wszystkim przytłoczona i nie zapytałam czy do soboty dostanę jakąś informację ile i czy w ogóle się coś zapłodniło 🤔
Decyduję się:) w końcu to zawsze większą szansa. Ja punkcję miałam w sobotę a dzwonili w poniedziałek z informacjami a potem chyba w czwartek.

reklama
Decyduję się:) w końcu to zawsze większą szansa. Ja punkcję miałam w sobotę a dzwonili w poniedziałek z informacjami a potem chyba w czwartek.
Trzymam kciuki 🙂 ✊ ♥️
Wierzę że Kropka zostanie z Tobą na 9msc ♥️

Sami z siebie dzwonili? 😁 Bo ja zapomniałam z tego wszystkiego zapytać czy będę miała jakieś informacje jak się sprawy mają do soboty 😔

reklama
Wracamy do domu ✌️💪 Dziwne uczucie...cała procedura bezbolesna, szybka, trwało to może 5 minut, potem 20 minut leżenia i do domu. Więcej czasu schodzi chyba na te podpisy 🤣 No to teraz dni będą długie i pewnie z humorkiem też różnie będzie 🙈
super, ze już po wszystkim 😊 Teraz duuzo odpoczywajcie i dokarmiaj dobrze kropka 😂😘😘

Do góry