reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Wracamy do domu ✌️💪 Dziwne uczucie...cała procedura bezbolesna, szybka, trwało to może 5 minut, potem 20 minut leżenia i do domu. Więcej czasu schodzi chyba na te podpisy 🤣 No to teraz dni będą długie i pewnie z humorkiem też różnie będzie 🙈
Będziemy czekać na wiadomości od Ciebie jak się czujesz, jak samopoczucie ♥️
Tak się cieszę że jesteś już po, że mam tak ogromną nadzieję i wierzę w to że się uda że szok 😘🤞✊😁

reklama
Będziemy czekać na wiadomości od Ciebie jak się czujesz, jak samopoczucie ♥️
Tak się cieszę że jesteś już po, że mam tak ogromną nadzieję i wierzę w to że się uda że szok 😘
Heh staram się nie wariować 🤣🙈 Ciężko jest wrzucić na luz 🙈
Odżywiam się zdrowo, jem warzywa i owoce, piję dużo wody i nie pije kawy i chciałbym się teleportować do 30 czerwca bo wtedy kazali robić bhcg 🤣
A wy jak tam Dziewczyny?

Heh staram się nie wariować 🤣🙈 Ciężko jest wrzucić na luz 🙈
Odżywiam się zdrowo, jem warzywa i owoce, piję dużo wody i nie pije kawy i chciałbym się teleportować do 30 czerwca bo wtedy kazali robić bhcg 🤣
A wy jak tam Dziewczyny?
Beta napewno będzie wysoka 🤞
Ja w to wierzę z całego serca 🙂

A u mnie ciężko opisać stan psychiczny jaki obecnie mam od poniedziałku 🙈🤣 z jednej strony czuję niepokój, niecierpliwość, lęk a z drugiej czuję radość że jestem po punkcji. Tak bardzo już bym chciała wiedzieć w którą stronę to idzie, czy coś się zapłodniło, czy przetrwa, czy będzie transfer... Mam tyle w sobie emocji że czekam aż wybuchnę albo płaczem albo radością +jeszcze te wszystkie leki i zastrzyk o godz 12, które mam brać 🙈szok organizacyjny 🤣

Zaczynam wariować 🙈 z każdym dniem coraz większy mam niepokój w sobie bo nie wiem czego mam się spodziewać w sobotę, czy coś się hoduje 😔

Zaczynam wariować 🙈 z każdym dniem coraz większy mam niepokój w sobie bo nie wiem czego mam się spodziewać w sobotę, czy coś się hoduje 😔
Hej :-) zadzwoń do kliniki i spytaj jak to wygląda na dzień dzisiejszy. Ja też wariuje...mam w środku uczucie że nic z tego. Dziś robiłam progesteron 41,9 chyba dobry.

Hej :-) zadzwoń do kliniki i spytaj jak to wygląda na dzień dzisiejszy. Ja też wariuje...mam w środku uczucie że nic z tego. Dziś robiłam progesteron 41,9 chyba dobry.
Kontaktowałam się z koordynatorką z kliniki, nic się nie dowiedziałam 😔 powiedziała mi tylko że w sobotę się dowiem dokładnie co i jak 😔oszaleje do jutra 🙈

reklama
Do góry