tak wiem zle pytanie sformułowałam. my też mamy niezgodność ale na szczęście nie doszło do konfliktu bo mała czynnik rh- wzieła po mnie. dlatego ja nic nie dostałam. mam nadzieje że w tej ciąży też tak będzieja mam grupę A-, mój mąż ma B+, Martyna ma A+, czyli grupę ma po mnie ale czynnik Rh po mężu, dlatego dostałam przeciwciała, jeśli tego zastrzyku się nie dostanie od razu, to ciężko będzie utrzymać każdą następną ciążę. Nie chodzi o samą grupę tylko o Rh.
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Dziwe sie że lekarz Ci nie zlecił tych badan.Nie wiem jak w Polsce ale w UK jest to standardowe badanie dla ciężarnych.Ja na Twoim miejscu porozmawiała bym z lekarzem może zapomniał.
Ja też nie miałam takich badań robionych, lekarz nawet nic na ten temat nie wspominał, a miałam już dwie wizyty.
Szczerze mówiąc to dopiero po przeczytaniu tego wątku dowiedziałam się, że kobiety ciężarne robią takie badanie. Wcześniej nawet by mi to do głowy nie przyszło.
Szczerze mówiąc to dopiero po przeczytaniu tego wątku dowiedziałam się, że kobiety ciężarne robią takie badanie. Wcześniej nawet by mi to do głowy nie przyszło.
reklama
Z Adasiem nie robiłam testu na hiv, ale wtedy chodziłam do innego lekarza na początku, teraz lekarz kazał zrobić i zrobię...
Mój Mąż ma co roku robione w pracy i nie ma, więc też nie mam (chyba), ale co tam, zrobię... :-)
U nas kosztu badania 30 zł!
Mój Mąż ma co roku robione w pracy i nie ma, więc też nie mam (chyba), ale co tam, zrobię... :-)
U nas kosztu badania 30 zł!