reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Baby K - witamina K dla niemowlaków

reklama
w mojej jeszcze nie było, ale kupiłam za to devikap, zapłaciłam 3,33zł, więc z ceny jestem zadowolona. Lekarka powiedziała, że rodzice się skarżą, że trudno wycisnąć jedną kroplę z buteleczki, ale powiem szczerze, że to nie jest trudne, wystarczy się zastosować do rady z ulotki żeby buteleczkę trzymać pod kątem 45* i nie jest źle

w mojej jeszcze nie było, ale kupiłam za to devikap, zapłaciłam 3,33zł, więc z ceny jestem zadowolona. Lekarka powiedziała, że rodzice się skarżą, że trudno wycisnąć jedną kroplę z buteleczki, ale powiem szczerze, że to nie jest trudne, wystarczy się zastosować do rady z ulotki żeby buteleczkę trzymać pod kątem 45* i nie jest źle

2 tygodnie temu zgłosiłam się do pediatry i przepisała Devikap. Zapłaciłam za niego 3,50 zł :-). Stosuję się do rady z ulotki i też nie mam problemu z wyciśnięciem jednej kropelki z buteleczki.
Szkoda, że lekarka nie poinformowała mnie wcześniej o możliwości podawania Devikapu zamiast Vita D :tak:.
Do tej pory kuracja kosztowałaby mnie ok.7 zł, a nie ok.119 zł. Dla mnie to duża oszczędność :tak:.

Szkoda, że lekarka nie poinformowała mnie wcześniej o możliwości podawania Devikapu zamiast Vita D :tak:.
Do tej pory kuracja kosztowałaby mnie ok.7 zł, a nie ok.119 zł. Dla mnie to duża oszczędność :tak:.

Dokładnie, jak mówiła o witaminie D to słowem nie wspomniała, że jest tańsza opcja, a szkoda :(
Ja tylko dzięki temu "zastojowi Vita D" w hurtowniach wiem o tańszym Devikapie.

Witajcie! Moja córka też dostaje Devikap, ale z polecenia pediatry 2 krople a nie jedną. Czasem sie zastanawiam czy to nie za dużo zwłaszcza że słonka coraz więcej, a z drugiej strony lekarz powiniem wiedzieć lepiej. Dodam tylko ze bierze dwie krople gdyż szybko rosła i bardzo przybierała na wadze, teraz spowolnił się ten proces. Jak myślicie dwie czy jedna kropla?

reklama
witaj
nie wiem czy coś się dzieje, ale ja kupują ją bez problemu w swojej aptece. Mieszkam w Warszawie i nie spotkałam się z żadną informacją o jej wycofaniu.
pozdrawiam

Do góry