margot
Mamma Mia!
- Dołączył(a)
- 4 Październik 2004
- Postów
- 12 306
Swoją drogą to ciekawe, że pomidor akurat przechodzi. Zwykle uczulają.
A ziemniaki i brokuły odpadają? Strączkowe? np. soczewica?
Jeśli chodzi o mięso, to mieliłam i robiłam dużo kotletów na bazie bezglutenowych kasz (kukurydziana, jaglana, ciemny ryż). Robiłam też z gotowanego lub pieczonego i zmielonego potem mięsa rodzaj pasty czy pasztetu do chrupków. Ponieważ masła nie mógł, a wszelkie margaryny, nawet te nie zawierające białek zwierzęcych alergolog stanowczo odradził to do smarowania używałam wyłącznie oliwy z oliwek. Syn do dziś ją uwielbia. Została mu tez miłość do chrupek kukurydzianych
Good Food - Kukurydziane
A ziemniaki i brokuły odpadają? Strączkowe? np. soczewica?
Jeśli chodzi o mięso, to mieliłam i robiłam dużo kotletów na bazie bezglutenowych kasz (kukurydziana, jaglana, ciemny ryż). Robiłam też z gotowanego lub pieczonego i zmielonego potem mięsa rodzaj pasty czy pasztetu do chrupków. Ponieważ masła nie mógł, a wszelkie margaryny, nawet te nie zawierające białek zwierzęcych alergolog stanowczo odradził to do smarowania używałam wyłącznie oliwy z oliwek. Syn do dziś ją uwielbia. Została mu tez miłość do chrupek kukurydzianych
Good Food - Kukurydziane