reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Atopowe zapalenie skóry - AZS

a próboawałaś nawilżać córkę dodatkowo "od środka"? no i ja zaobserwowałam ze moi chłopcy mają lepsza skóre jak duuuuuuuuuuuużo piją wody

reklama
Możesz też spróbować wejść na taką stronkę o maluchach z azs: Centrum Zdrowia Skóry Dziecka Jakiś czas temu dziewczyna na którymś z forów polecała tą stronę i z ciekawości zajrzałam. Można tam wyszperać całe mnóstwo porad i ciekawostek o azs.

Elwirka a po maści z witaminą jest skóra lepsza? no i jakie leki doustne?

maketta jak pisałam wyżej każdemu pomaga coś innemu ogólnie jest to dobry produkt ale Nam niestety niepomógł :no: ale wiem że dużo ludziom służy jak wszystko jednemu to innemu tamto trudno cos doradzić :-(

reklama
marketta, czasem cena kosmetyków wbija w ziemię i niestety nie zawsze niesie ze sobą dobrą jakość, ale tu nie masz się czego obawiać. Ponoć to jedne z najmniej alergizujących i najskuteczniejszych emolentów na rynku. Przynajmniej ja jestem z nich zadowolona na maxa!!!

Ostatnia edycja:
Do góry