reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Gratulacje dla wszytskich dzieciaczków ,super sie rozwijaja
Ale LILITH twoje maleństwo to powinno medal dostać :tak: jeszcze nigdy nie widziałam aż tak dzielnego i silnego maluszka ,rany niedługo bedzie ci biegać .

Noeś też stał sie awanturnikiem , jak coś mu nie wychodzi to zaraz sie wścieka a jak mu czegoś zabronie lub zabiore to juz nie wspomne..niezły charakterek

JoannaMK Noeś niestety książeczki uwielbia tylko że jeść wczoraj i dzis po żłobku w jego kupce znalazłam kawał literatury :happy2: panie sie skarża że ma tyle energi że jedna z nich musi cały czas go obserwoawać ,bo ciagle sie wspina ,wciska i9 broi.
Ostatnio wspioł sie na pania dziabnoł ja w ramie a jak pisneła zaczoł sie zaśmiewac w głos ..rany dziewczyny chyba bede musiała za jakis czas do super niani napisać :-D

reklama
Mija bardzo dziekuje!
powiem Ci ze jestem bardzo ciekawa kiedy zacznie chodzic bo narazie t tylko wzdluz roznych mebli itd i kilka kroczkow do przodu :)
Ale na wszelki wypadek idziemy bioderka skontrolowac bos ie boje aby cos sie nie porobilo:(

A twoj Noe to przesliczny chlopak!! a pamietam jak jeszcze w brzuszku byl u Ciebie!

a tak teraz wyglada Judi:
(na spacerku i z babcia)
s5002599resizexi2.jpg

s5002620resizeww4.jpg

s5002621resizenv0.jpg

s5002662resizelj7.jpg

s5002696resizeqv8.jpg

s5002700resizemy7.jpg

s5002709resizefp6.jpg

s5002715resizehv4.jpg

s5002716resizemt3.jpg

s5002720resizexk1.jpg

s5002721resizeuo1.jpg

s5002726resizept9.jpg

Iwonka Gratuluje poczynan coreczki.Teraz to bedziesz wspominac te piekne chwile gdy mala lezala spokojnie i machala tylko lapkami i nozkami...hihihi;-) :-)
Mija Noe poprostu chlonie wiedze;-) :-D i zachowuje sie podobnie jak moja Jula.Potrafi pokazac rogi...:laugh2: Maly terrorysta:wściekła/y: :happy: :szok:

Lilith twoja mala kruszynka robi mega szybko postepy.Gratulacje.Sama slodycz:-D :-) :tak:

Moja corcia zaczela chodzic od soboty ! Dzis jest czwarty dzien od kiedy chodzi a juz w markecie szla przed siebie nie patrzac na ludzi skubana.

Gratulujemy pierwszych samodzielnych kroków!!!

Moja Lenka dobrze opanowała już chodzenie ale teraz odkryła że można chodzic a nawet biegać w tył :-D bardzo ją to pasjonuje.....

To ja też się pochwalę:-)Natalka też zaczęła chodzić, wcześniej robiła parę kroczków teraz już chce iść sama bez trzymanki:-)

Iwonka gratuluje Vanessce!!!:-) Teraz to zobaczysz co Cie czeka
;-) :tak: :-) :-D

Secesia super!Fajnie to musi wygladac chodzenie na wspak:-D

Skakanka Gratutacje dla Natalki:-) :tak: :-D

Zreszta wszystkie zobaczycie...hihihi..:laugh2:

Dziekujemy wszystkim za gratulacje!
LILITH Znajac zdolnosci twojej coreczki to tylko patrzec jak zaraz i Ty sie bedziesz cieszyc i zachwalac ze twoje dziecko chodzi!!!!

reklama
Iwonka oj z jednej strony chcialabym aby to bylo szybciutko (pani od bioderek powiedziala ze okolo 9 miesiaca) ale z drugiej strony wolalabym by chodzila kolo roczku bym jeszcze choc troszke luzu miala :)
Wasze dzieci to juz wiecej rozumieja i to mnie troszke przeraza jak takiemu malemu szkrabkowi pozniej cos wytlumaczyc:) No i mimo rozmowy z lekarka boje sie czy oby napewno stawy i kosci sa gotowe....

A zauwazylam ze wasze dzieci to tak mniej wiecej razem dla towarzystwa chyba hihi zaczely chodzic:):):) no to za niedlugo bedziecie biegac i biegac za nimi!!!

Do góry