reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jula pieknie chodzi a najpewniej sie czuje gdy moze chocby malym paluszkiem dotykac mnie idacej obok to wtedy zasuwa ze hoho...uwielbia obserwowac co inne dzieci wyprawiaja na placu zabaw.Podnosi wszystkie kamyczki i probuje czy sa jadalne..bleee...a piasek w piaskownicy nie wiem czy wiescie ze sluzy do latania a najlepiej nad glowa :-D Uwilebia czytac ksiazeczki i non stop jakas mi przynosi i siada mi na kolanach i czytamy.

A najbardziej powala na kolana jak podchodzi do jakis kwiatkow lub kszakow i je wacha
tn16102006rspotkaniewpakx3.jpg

Hustanie to jest cos co lubi najbardziej
tn08102006r012cs5.jpg

A tutaj pokazuje jak lubi owoce i jakie ma ostre zabki
tn14102006r001ja5.jpg

Nasz Szymonek nie chodzi tylko biega wszędzie daleko czy blisko on biegnie. Teraz jest na etapie wspinania się wszędzie ostatnio zmnieniałam firanki i rozstawiłam 2 metrową drabinę to on był tam pierwszy na czubku; dotknał sufitu i pyta"co to?"; zalicza wszystko krzesła fotele stołki stoły nawet krzesełko to wysokie do karmienia go, mówię wam udręka z tym bo cały czas boję się że spadnie z czegoś.
No i kły zaczęły mu wychodzić więc też marudny jest

Lady dla Jasia to chyba nie bardzo ale my kupilismy Majusi stoliczek i dwa krzesełka czerwone serii "Mamut" z Ikei
Chrzesny tradycyjnie rowerek ma kupić a chrzesna takie autko na którym pojeżdzi Majusia - prawdopodbnie bo wiem to nie od niej

My ostatnio bylismy na 1wszych urodzinkach kolego naszego synka. Zapytalam sie rodzicow, czego nie chcieliby bysmy kupowali. Powiedzieli, ze zabawek,bo ma ich juz cala kupe:szok: i nie wiedza, co znimi robic. Zaproponowali kupno jakiegos zimowego ubranka, co tez uczynilismy:tak: :-)

Dzis moje sloneczko kochane zrobilo pierwsze trzy kroki!!!!Ja i moj tata bylismy tego swiadkami a nie stety tatus sekunde wczesniej zdazyl wyjsc,ale teraz to juz napewno lada moment sam zobaczy na wlasne oczy.

reklama
No to gratulujemy pierwszych kroczkow!!!!!!!

To teraz sie zacznie ganianie za maluchem :-D

Nasza Lenka juz biega, czasem nawet wpada w poslizg :szok: ale daje rade.
Przenosi rzeczy z kąta w kąt. Lata z różnymi przedmiotami w rękach a ja pokrzykuje, no bo ja się z tym wywali....

Usilnie mi też pomaga... najbardziej lubi wyrzucać rzeczy do śmietnika... Pyta sie czy "be" i jak cos jest "be" to zaraz leci do kuchni wyrzucać :)

Drugim ulubionym zajęciem jest czesanie sie, siedzi ze szczotka i czesze siebie albo mamusie :-D

1kb8.jpg

Do góry