reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Jula pieknie chodzi a najpewniej sie czuje gdy moze chocby malym paluszkiem dotykac mnie idacej obok to wtedy zasuwa ze hoho...uwielbia obserwowac co inne dzieci wyprawiaja na placu zabaw.Podnosi wszystkie kamyczki i probuje czy sa jadalne..bleee...a piasek w piaskownicy nie wiem czy wiescie ze sluzy do latania a najlepiej nad glowa Uwilebia czytac ksiazeczki i non stop jakas mi przynosi i siada mi na kolanach i czytamy.
A najbardziej powala na kolana jak podchodzi do jakis kwiatkow lub kszakow i je wacha
Hustanie to jest cos co lubi najbardziej
A tutaj pokazuje jak lubi owoce i jakie ma ostre zabki
A najbardziej powala na kolana jak podchodzi do jakis kwiatkow lub kszakow i je wacha
Hustanie to jest cos co lubi najbardziej
A tutaj pokazuje jak lubi owoce i jakie ma ostre zabki
Nasz Szymonek nie chodzi tylko biega wszędzie daleko czy blisko on biegnie. Teraz jest na etapie wspinania się wszędzie ostatnio zmnieniałam firanki i rozstawiłam 2 metrową drabinę to on był tam pierwszy na czubku; dotknał sufitu i pyta"co to?"; zalicza wszystko krzesła fotele stołki stoły nawet krzesełko to wysokie do karmienia go, mówię wam udręka z tym bo cały czas boję się że spadnie z czegoś.
No i kły zaczęły mu wychodzić więc też marudny jest
No i kły zaczęły mu wychodzić więc też marudny jest
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Lady dla Jasia to chyba nie bardzo ale my kupilismy Majusi stoliczek i dwa krzesełka czerwone serii "Mamut" z Ikei
Chrzesny tradycyjnie rowerek ma kupić a chrzesna takie autko na którym pojeżdzi Majusia - prawdopodbnie bo wiem to nie od niej
Chrzesny tradycyjnie rowerek ma kupić a chrzesna takie autko na którym pojeżdzi Majusia - prawdopodbnie bo wiem to nie od niej
aga29
Fanka BB :)
My ostatnio bylismy na 1wszych urodzinkach kolego naszego synka. Zapytalam sie rodzicow, czego nie chcieliby bysmy kupowali. Powiedzieli, ze zabawek,bo ma ich juz cala kupe i nie wiedza, co znimi robic. Zaproponowali kupno jakiegos zimowego ubranka, co tez uczynilismy :-)
L4dY-bIrd
doula
ja na gwiazdke dla chłopca < bo teraz jestem w temacie zabawek chłopięcych z racji synka;P >
proponuje :
Warsztat z róznymi srubokretami , wiertarkami itp.
na allegro jest tergo maaaaaasa w" zabawkach edukacyjnych- do majsterkowania "
np.
WARSZTAT SMOBY KUBUŚ PUCHATEK DISNEY +GRATIS AKiJ (142138768) - Aukcje internetowe Allegro
proponuje :
Warsztat z róznymi srubokretami , wiertarkami itp.
na allegro jest tergo maaaaaasa w" zabawkach edukacyjnych- do majsterkowania "
np.
WARSZTAT SMOBY KUBUŚ PUCHATEK DISNEY +GRATIS AKiJ (142138768) - Aukcje internetowe Allegro
L4dY-bIrd
doula
albo wieki wór klocków do układania takich plastikowych .
L4dY-bIrd
doula
albo taki kocyk do przytulania , brykania i wywijania fikołków ;P
DYWANIK GIGANT 100cm! 5 MODELI - WIELKI PLUSZAK!!! (138340605) - Aukcje internetowe Allegro
DYWANIK GIGANT 100cm! 5 MODELI - WIELKI PLUSZAK!!! (138340605) - Aukcje internetowe Allegro
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzis moje sloneczko kochane zrobilo pierwsze trzy kroki!!!!Ja i moj tata bylismy tego swiadkami a nie stety tatus sekunde wczesniej zdazyl wyjsc,ale teraz to juz napewno lada moment sam zobaczy na wlasne oczy.
reklama
No to gratulujemy pierwszych kroczkow!!!!!!!
To teraz sie zacznie ganianie za maluchem
Nasza Lenka juz biega, czasem nawet wpada w poslizg ale daje rade.
Przenosi rzeczy z kąta w kąt. Lata z różnymi przedmiotami w rękach a ja pokrzykuje, no bo ja się z tym wywali....
Usilnie mi też pomaga... najbardziej lubi wyrzucać rzeczy do śmietnika... Pyta sie czy "be" i jak cos jest "be" to zaraz leci do kuchni wyrzucać
Drugim ulubionym zajęciem jest czesanie sie, siedzi ze szczotka i czesze siebie albo mamusie
To teraz sie zacznie ganianie za maluchem
Nasza Lenka juz biega, czasem nawet wpada w poslizg ale daje rade.
Przenosi rzeczy z kąta w kąt. Lata z różnymi przedmiotami w rękach a ja pokrzykuje, no bo ja się z tym wywali....
Usilnie mi też pomaga... najbardziej lubi wyrzucać rzeczy do śmietnika... Pyta sie czy "be" i jak cos jest "be" to zaraz leci do kuchni wyrzucać
Drugim ulubionym zajęciem jest czesanie sie, siedzi ze szczotka i czesze siebie albo mamusie