reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
U nas znowu postepy:tak: :-D Eryk zaczal sam pieknie siadac dokladnia jak skonczyl 9,5 miesiaca:tak: teraz to tylko tylek mu ciazy i co chwilka sobie siada:laugh2: Ponadto jest gadatliwy jak zawsze, umie grac w pilke zazwyczaj za nia zasuwa na czworakach i podaje mnie albo tatusiowi:tak:, przeglada ksiazeczki, bawi sie swoimi klocuszkamii oczywiscie probuje pakowac je do buzki:szok: :laugh2: Reaguje na nie wolno, gorace na sroga mine, wie ze wtedy juz nie przelewki:tak: ;-) :-)

reklama
Brawo dla Judytki, naszej przodowniczki!!:tak: :-)

A ja tez oglaszam wszem i wobec, ze moj Eryk dzisiaj sam sobie stanal w lozeczku:tak: :-) :-) :-)

Meldujemy sie z nowymi postepami: Eryk umie juz od miesiaca stac,a od ok 2 tygodni podciaga sie gdzie popadnie i chodzi przy meblach. Umie sam zrobic papa, daje pieknie buzi i umie pokazac gdzie ma oko. Spiewa sobie i przy tym tanczy:szok: :laugh2: :laugh2: Ponadto papuguje wszystko, co my robimy:szok: :laugh2: Jak tylko uslyszy muzyke, to kreci tylkiem i tancuje:laugh2:

aga gratulacje dla synka Pamietam jak dzis jak moja corka robila takie postepy!:-) A u nas,no coz chyba nowego nic nie ma od ostatniego mojego posta w tym watku.Chodzi i wchodzi wszedzie na lozka,stoliki,z lozka na biurko i pstryka drukarka i drukuje instrukcje obslugi drukarki i tak samo jak dopadnie telefon z faksem to tez uruchamia go i drukuje instrukcje obslugi faksu:szok: :-) nie mowiac o klawiaturze i myszce:-p jak czegos nie ma czy sie skonczylo to rozklada rece i mowi e ma:-) (nie ma)na kaczke mowi kaka,woła tata,mama i cos tam po swojemu gada choc czasem jakies slowa uda sie jej powiedziec:tak: pokazuje jak robia zwierzatka takie jak:krowka,swinka,piesek,owieczka,kurka,a na samochod wola brr brrr Tez lubi tancowac:tak: :elvis: pokaze gdzie sa oczy,uszy,nos,wlosy,buzia,zeby,jezyk,brzuszek,pepuszek itd..:-) Uklada pieknie klocki w pionie:happy:

Wielkie gratulacje dziewczyny!!!!
A my od 3 dni chodzimy:) chcialam dac filmik juz na majowki ale niestety nie umiem:(:(
potrafi przejsc caly pokoj obrocic sie i znow isc ablbo schylic.pierw chodzila jak robot doslownie cala spieta i sztywna (jakis tydzien temu) a teraz jak maly pijaczek bo czasem sie zatacza.ale z dnia na dzien widac postepy:)

LILITH No gratulacje:tak: :-) :-) :-) Choc tego mozna bylo sie spodziewac znajac mozliwosci twojej corki:-D :-D :-D Moja jak miala 8 miesiecy to siedziala na pupie i ani rusz:no: ;-) Jeszcze raz gratuluje:tak: :-)

reklama
Gratulacje dla Vanessy i Judyty, pieknie dziewczeta, oby tak dalej!:tak: :tak:

Eryk od 28.01.07 chodzi prowadzony za raczki:tak: A dzisiaj stal sam bez trzymanki:tak: Jestesmy bardzo dumni:tak:

Do góry