reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
U nas znowu postepy:tak: :-D Eryk zaczal sam pieknie siadac dokladnia jak skonczyl 9,5 miesiaca:tak: teraz to tylko tylek mu ciazy i co chwilka sobie siada:laugh2: Ponadto jest gadatliwy jak zawsze, umie grac w pilke zazwyczaj za nia zasuwa na czworakach i podaje mnie albo tatusiowi:tak:, przeglada ksiazeczki, bawi sie swoimi klocuszkamii oczywiscie probuje pakowac je do buzki:szok: :laugh2: Reaguje na nie wolno, gorace na sroga mine, wie ze wtedy juz nie przelewki:tak: ;-) :-)

reklama
Brawo dla Judytki, naszej przodowniczki!!:tak: :-)

A ja tez oglaszam wszem i wobec, ze moj Eryk dzisiaj sam sobie stanal w lozeczku:tak: :-) :-) :-)

Meldujemy sie z nowymi postepami: Eryk umie juz od miesiaca stac,a od ok 2 tygodni podciaga sie gdzie popadnie i chodzi przy meblach. Umie sam zrobic papa, daje pieknie buzi i umie pokazac gdzie ma oko. Spiewa sobie i przy tym tanczy:szok: :laugh2: :laugh2: Ponadto papuguje wszystko, co my robimy:szok: :laugh2: Jak tylko uslyszy muzyke, to kreci tylkiem i tancuje:laugh2:

aga gratulacje dla synka Pamietam jak dzis jak moja corka robila takie postepy!:-) A u nas,no coz chyba nowego nic nie ma od ostatniego mojego posta w tym watku.Chodzi i wchodzi wszedzie na lozka,stoliki,z lozka na biurko i pstryka drukarka i drukuje instrukcje obslugi drukarki i tak samo jak dopadnie telefon z faksem to tez uruchamia go i drukuje instrukcje obslugi faksu:szok: :-) nie mowiac o klawiaturze i myszce:-p jak czegos nie ma czy sie skonczylo to rozklada rece i mowi e ma:-) (nie ma)na kaczke mowi kaka,woła tata,mama i cos tam po swojemu gada choc czasem jakies slowa uda sie jej powiedziec:tak: pokazuje jak robia zwierzatka takie jak:krowka,swinka,piesek,owieczka,kurka,a na samochod wola brr brrr Tez lubi tancowac:tak: :elvis: pokaze gdzie sa oczy,uszy,nos,wlosy,buzia,zeby,jezyk,brzuszek,pepuszek itd..:-) Uklada pieknie klocki w pionie:happy:

Wielkie gratulacje dziewczyny!!!!
A my od 3 dni chodzimy:) chcialam dac filmik juz na majowki ale niestety nie umiem:(:(
potrafi przejsc caly pokoj obrocic sie i znow isc ablbo schylic.pierw chodzila jak robot doslownie cala spieta i sztywna (jakis tydzien temu) a teraz jak maly pijaczek bo czasem sie zatacza.ale z dnia na dzien widac postepy:)

LILITH No gratulacje:tak: :-) :-) :-) Choc tego mozna bylo sie spodziewac znajac mozliwosci twojej corki:-D :-D :-D Moja jak miala 8 miesiecy to siedziala na pupie i ani rusz:no: ;-) Jeszcze raz gratuluje:tak: :-)

reklama
Gratulacje dla Vanessy i Judyty, pieknie dziewczeta, oby tak dalej!:tak: :tak:

Eryk od 28.01.07 chodzi prowadzony za raczki:tak: A dzisiaj stal sam bez trzymanki:tak: Jestesmy bardzo dumni:tak:

Do góry