reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Gratulacje dla wszytskich dzieciaczków ,super sie rozwijaja
Ale LILITH twoje maleństwo to powinno medal dostać :tak: jeszcze nigdy nie widziałam aż tak dzielnego i silnego maluszka ,rany niedługo bedzie ci biegać .

Noeś też stał sie awanturnikiem , jak coś mu nie wychodzi to zaraz sie wścieka a jak mu czegoś zabronie lub zabiore to juz nie wspomne..niezły charakterek

JoannaMK Noeś niestety książeczki uwielbia tylko że jeść wczoraj i dzis po żłobku w jego kupce znalazłam kawał literatury :happy2: panie sie skarża że ma tyle energi że jedna z nich musi cały czas go obserwoawać ,bo ciagle sie wspina ,wciska i9 broi.
Ostatnio wspioł sie na pania dziabnoł ja w ramie a jak pisneła zaczoł sie zaśmiewac w głos ..rany dziewczyny chyba bede musiała za jakis czas do super niani napisać :-D

reklama
Mija bardzo dziekuje!
powiem Ci ze jestem bardzo ciekawa kiedy zacznie chodzic bo narazie t tylko wzdluz roznych mebli itd i kilka kroczkow do przodu :)
Ale na wszelki wypadek idziemy bioderka skontrolowac bos ie boje aby cos sie nie porobilo:(

A twoj Noe to przesliczny chlopak!! a pamietam jak jeszcze w brzuszku byl u Ciebie!

a tak teraz wyglada Judi:
(na spacerku i z babcia)
s5002599resizexi2.jpg

s5002620resizeww4.jpg

s5002621resizenv0.jpg

s5002662resizelj7.jpg

s5002696resizeqv8.jpg

s5002700resizemy7.jpg

s5002709resizefp6.jpg

s5002715resizehv4.jpg

s5002716resizemt3.jpg

s5002720resizexk1.jpg

s5002721resizeuo1.jpg

s5002726resizept9.jpg

Iwonka Gratuluje poczynan coreczki.Teraz to bedziesz wspominac te piekne chwile gdy mala lezala spokojnie i machala tylko lapkami i nozkami...hihihi;-) :-)
Mija Noe poprostu chlonie wiedze;-) :-D i zachowuje sie podobnie jak moja Jula.Potrafi pokazac rogi...:laugh2: Maly terrorysta:wściekła/y: :happy: :szok:

Lilith twoja mala kruszynka robi mega szybko postepy.Gratulacje.Sama slodycz:-D :-) :tak:

Moja corcia zaczela chodzic od soboty ! Dzis jest czwarty dzien od kiedy chodzi a juz w markecie szla przed siebie nie patrzac na ludzi skubana.

Gratulujemy pierwszych samodzielnych kroków!!!

Moja Lenka dobrze opanowała już chodzenie ale teraz odkryła że można chodzic a nawet biegać w tył :-D bardzo ją to pasjonuje.....

To ja też się pochwalę:-)Natalka też zaczęła chodzić, wcześniej robiła parę kroczków teraz już chce iść sama bez trzymanki:-)

Iwonka gratuluje Vanessce!!!:-) Teraz to zobaczysz co Cie czeka
;-) :tak: :-) :-D

Secesia super!Fajnie to musi wygladac chodzenie na wspak:-D

Skakanka Gratutacje dla Natalki:-) :tak: :-D

Zreszta wszystkie zobaczycie...hihihi..:laugh2:

Dziekujemy wszystkim za gratulacje!
LILITH Znajac zdolnosci twojej coreczki to tylko patrzec jak zaraz i Ty sie bedziesz cieszyc i zachwalac ze twoje dziecko chodzi!!!!

reklama
Iwonka oj z jednej strony chcialabym aby to bylo szybciutko (pani od bioderek powiedziala ze okolo 9 miesiaca) ale z drugiej strony wolalabym by chodzila kolo roczku bym jeszcze choc troszke luzu miala :)
Wasze dzieci to juz wiecej rozumieja i to mnie troszke przeraza jak takiemu malemu szkrabkowi pozniej cos wytlumaczyc:) No i mimo rozmowy z lekarka boje sie czy oby napewno stawy i kosci sa gotowe....

A zauwazylam ze wasze dzieci to tak mniej wiecej razem dla towarzystwa chyba hihi zaczely chodzic:):):) no to za niedlugo bedziecie biegac i biegac za nimi!!!

Do góry