reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Szukam sukienki na wesele więc proszę o poradę czy któraś z tych nadawałaby się na mnie (albo w tym stylu )
*DEFINITIONS* Zwiewna CZARNA!!!! 42 (350090576) - Aukcje internetowe Allegro
CUDNA ! NEW LOOK - ZMYSŁOWA Z KORONKI R. 40-42 (352987269) - Aukcje internetowe Allegro
VILA -NOWA -GREEN -PLISY -WARKOCZE -SZARFY -XL (351503717) - Aukcje internetowe Allegro
~~EXCELLENT DRESS ~BLACK&RED ~tu.42~~34-42~~ (357433250) - Aukcje internetowe Allegro
*DEFINITIONS* Zwiewna CZARNA!!!! 42 (350090576) - Aukcje internetowe Allegro
CUDNA ! NEW LOOK - ZMYSŁOWA Z KORONKI R. 40-42 (352987269) - Aukcje internetowe Allegro
VILA -NOWA -GREEN -PLISY -WARKOCZE -SZARFY -XL (351503717) - Aukcje internetowe Allegro
~~EXCELLENT DRESS ~BLACK&RED ~tu.42~~34-42~~ (357433250) - Aukcje internetowe Allegro
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja najchętniej założyłabym czarną sukienkę lubię ten kolor i zawsze najlepiej w nim się czułam... Ale czarny taki smutny jest, więc będę chyba musiała szukać jakiegoś innego koloru
Inna nie kupuj czarnej, bo na wesele trza iść na wesoło. Może lubisz zielony? Nawet ciemny brąz lepszy od czarnego ;-)
Co do fasonu to jeżeli dobrze pamiętam masz szerokie bary i chyba doradzałam rękawek ? ;-) Może jakiś szal zarzucisz przynajmniej? Z tych sukienek to ta pierwsza moim zdaniem najmniej odsłania ramiona i ma ciekawy krój pasujący do Ciebie. Ale poczekaj co powie Kasia :-)
Co do fasonu to jeżeli dobrze pamiętam masz szerokie bary i chyba doradzałam rękawek ? ;-) Może jakiś szal zarzucisz przynajmniej? Z tych sukienek to ta pierwsza moim zdaniem najmniej odsłania ramiona i ma ciekawy krój pasujący do Ciebie. Ale poczekaj co powie Kasia :-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Pierwsza propozycja jest fajna.Kobieca, zwiewna. Też mnie się podoba. Wiem że strrrrrrasznie ciężko znaleźć fajną sukienkę z rękawkami. Także możemy iśc na kompromis i do sukienki tej załozyć żakiecik z rękawkami 3/4 a po części oficjalnej (kosciele, zyczeniach i obiedzie) zdjąć go i cieszyć sie życiem. I tak sobie myśle że delikatnie opalone ciałko zawsze wydaje się szczuplejsze, może krótki seansik na solarium??
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Cześć Ika, fajnie że zajrzałaś. To ja jestem Sussanah z wiadomych względów;-). Zaglądaj zawsze jak tylko będziesz chciała.
reklama
ika07
padziernikowa mama 06
Cześć Ika, fajnie że zajrzałaś. To ja jestem Sussanah z wiadomych względów;-). Zaglądaj zawsze jak tylko będziesz chciała.
na pewno będę zaglądać bo od jakiegos czasu sama sie tym interesuję i juz u siebie sporo rzeczy pozmieniałam i mimo moich rozmiarów,brytyjska wersja-na dole mam 14 a na górze 16 ze wzgledu na duuuzy biust,mam wrazenie,że lepiej teraz sie noszę niz jak nosiłam 12stkę.A wszystko zawdzieczam moim guru.Zresztą nie tylko moim,wczoraj na spotkaniu klasowym moje kolezanki tez stwierdziły,że je kochaja.
A tu proszę mamy swoje na BB,co za szczeście