reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Świetna bluzeczka Kasiu:-D:tak::tak::tak::tak:.A sandałki takie tyz sobie kupiłam i zagadzaa się...Niebo pod stopami...Czzekamy aż się pokazesz w całości:-D:tak::tak:

reklama
No kochana gusta my mamy podobne:rofl2:Bo 1 i 4 to mie się tak bardzooooooo podoba.2 tez tylko kolor nie ten....:tak::tak::tak::tak:

A ja najchętniej założyłabym czarną sukienkę :zawstydzona/y: lubię ten kolor i zawsze najlepiej w nim się czułam... Ale czarny taki smutny jest, więc będę chyba musiała szukać jakiegoś innego koloru :tak:

Inna nie kupuj czarnej, bo na wesele trza iść na wesoło. Może lubisz zielony? Nawet ciemny brąz lepszy od czarnego ;-)
Co do fasonu to jeżeli dobrze pamiętam masz szerokie bary i chyba doradzałam rękawek ? ;-) Może jakiś szal zarzucisz przynajmniej? Z tych sukienek to ta pierwsza moim zdaniem najmniej odsłania ramiona i ma ciekawy krój pasujący do Ciebie. Ale poczekaj co powie Kasia :-)

Pierwsza propozycja jest fajna.Kobieca, zwiewna. Też mnie się podoba. Wiem że strrrrrrasznie ciężko znaleźć fajną sukienkę z rękawkami. Także możemy iśc na kompromis i do sukienki tej załozyć żakiecik z rękawkami 3/4 a po części oficjalnej (kosciele, zyczeniach i obiedzie) zdjąć go i cieszyć sie życiem. I tak sobie myśle że delikatnie opalone ciałko zawsze wydaje się szczuplejsze, może krótki seansik na solarium??

Inna wybacz,że pytam...Ale czy te sukieneczki są w Twoim rozmiarze czy wybrałaś przypadkowo???

Meg & Kasia chciałam szczerze pogratulować wątku.
Mam pytanie która z Was jest Susann ?

Odezwe sie jak będę potrzebowała porady.;-);-);-)

reklama
Cześć Ika, fajnie że zajrzałaś. To ja jestem Sussanah z wiadomych względów;-):-p. Zaglądaj zawsze jak tylko będziesz chciała.

na pewno będę zaglądać bo od jakiegos czasu sama sie tym interesuję i juz u siebie sporo rzeczy pozmieniałam i mimo moich rozmiarów,brytyjska wersja-na dole mam 14 a na górze 16 ze wzgledu na duuuzy biust,mam wrazenie,że lepiej teraz sie noszę niz jak nosiłam 12stkę.A wszystko zawdzieczam moim guru.Zresztą nie tylko moim,wczoraj na spotkaniu klasowym moje kolezanki tez stwierdziły,że je kochaja.
A tu proszę mamy swoje na BB,co za szczeście:tak::tak::tak::tak:

Do góry