reklama
Po dokładnych oględzinach Twoich zdjęć Pinka razem z moją siostrą Kasią nie zauważyłyśmy takich wad figury, które mogły by Ci spędzać sen z powiek, więc może wklej zdjęcia na których widać jaką masz figurę albo może poszukaj lepszego zajęcia niż pisanie do nas
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Pinka, nie znam osoby bardziej miłej niż moja siostra Meg.:-) Naprawde. Napisała że masz figurę bez wad. Bo to widać na zdjęciach.Jeżeli masz kompleksy to nam je zdradź, bądź też wklej fotki które je uwidaczniają wówczas napewno pomożemy Ci.Po dokładnych oględzinach Twoich zdjęć Pinka razem z moją siostrą Kasią nie zauważyłyśmy takich wad figury, które mogły by Ci spędzać sen z powiek, więc może wklej zdjęcia na których widać jaką masz figurę albo może poszukaj lepszego zajęcia niż pisanie do nas
he he zartowałam
otóż mam 165 wzrostu waże 45kg tak strasznie po ciązy schudłam brak piersi i prowadząca mnie miednica wprowadza mnie w kompleks jestem strasznie chuda i wszystkie ubrania wiszą na mnie jak na wieszaku mam tyłek jak by mnie kto patelnią chlasnoł przedewszystkim obwisle małe cycki macie cos na to???? bo ja lubie dekolciki ale z takimi cyckami to wstyd sie pokazywac.....
otóż mam 165 wzrostu waże 45kg tak strasznie po ciązy schudłam brak piersi i prowadząca mnie miednica wprowadza mnie w kompleks jestem strasznie chuda i wszystkie ubrania wiszą na mnie jak na wieszaku mam tyłek jak by mnie kto patelnią chlasnoł przedewszystkim obwisle małe cycki macie cos na to???? bo ja lubie dekolciki ale z takimi cyckami to wstyd sie pokazywac.....
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Brak cyckow to nie tragedia pomyśl że niektóre z nas wleczą je codzień za soba.Musisz mieć odpowiedni biustonosz.Push up, dobra jest też bardotka.
Ty możesz wybierać między dniem z biustem lub bez :-)
I Pamiętaj że:"Małe jest Piękne" oraz że
-Głęboki dekolt nie stwarza posiadania biustu lecz obnaża pustkę tam panującą
-Odpowiednie dekolty dla Ciebie to te pod samą szyje, oraz łódka
-Noś zapięcia i wiązania na szyi,
-Nie masz biustu, pokaż plecy , zakładaj sukienki i topy z odkrytymi plecami
-Gorsety stworzono dla kobiet z dużym biustem, ty źle w nich wyglądasz
-Raczej unikaj krótkich rękawów,dobrze ci w bluzkach na ramiączkach,lub bez rękawów
-Wszelkie marszczenia i falbany na wysokości biustu są dla Ciebie
-Ty możesz nosić grube wełniane swetry z okrągłym małym dekoltem i golfy
-Lśniące materiały, jasne kolory, duże wzory(kwiaty, graficzne), poziome pasy
-Wiązania na wysokości biustu, są odpowiednie
-Ubrania noś warstwami
Na płaskim tyłku trzeba mieć kieszenie,
jeżeli lubisz styl bojówkowy to nawet takie z guzikami będą świetne.
-Możesz wybierać jaśniejsze kolory i przetarcia na górze
-Noś nisko na biodrach pasek
Ty możesz wybierać między dniem z biustem lub bez :-)
I Pamiętaj że:"Małe jest Piękne" oraz że
-Głęboki dekolt nie stwarza posiadania biustu lecz obnaża pustkę tam panującą
-Odpowiednie dekolty dla Ciebie to te pod samą szyje, oraz łódka
-Noś zapięcia i wiązania na szyi,
-Nie masz biustu, pokaż plecy , zakładaj sukienki i topy z odkrytymi plecami
-Gorsety stworzono dla kobiet z dużym biustem, ty źle w nich wyglądasz
-Raczej unikaj krótkich rękawów,dobrze ci w bluzkach na ramiączkach,lub bez rękawów
-Wszelkie marszczenia i falbany na wysokości biustu są dla Ciebie
-Ty możesz nosić grube wełniane swetry z okrągłym małym dekoltem i golfy
-Lśniące materiały, jasne kolory, duże wzory(kwiaty, graficzne), poziome pasy
-Wiązania na wysokości biustu, są odpowiednie
-Ubrania noś warstwami
Na płaskim tyłku trzeba mieć kieszenie,
jeżeli lubisz styl bojówkowy to nawet takie z guzikami będą świetne.
-Możesz wybierać jaśniejsze kolory i przetarcia na górze
-Noś nisko na biodrach pasek
W temacie chudości mogę się wypowiedzieć właśnie ja :-) Całe życie byłam chuda i odkąd przestałam karmić noszę rozm. 40 To że jesteś szczupła to zaleta, ale jeżeli Ci z tym źle to spraw sobie spodnie typu szwedy - od linii bioder proste i szerokie nogawki - spowodują, że będziesz wyglądać mniej chudo.
świetnym sposobem na ujędrnienie pośladków jest duuuużo sex'u :-)
świetnym sposobem na ujędrnienie pośladków jest duuuużo sex'u :-)
reklama
agga143
Entuzjast(k)a
Meg, Kasia widziałyście moje zdjęcia na głównym wątku?
Jeśli możecie doradzcie mi jak mam się ubrać na komunię mojej córki (bo wogule nie mam pomysłu) i co powinnam nosić bo figury to ja nie mam, mam szerokie biodra i wałeczki, a w sumie to wały. Przytyło mi się troszku.
Jeśli możecie doradzcie mi jak mam się ubrać na komunię mojej córki (bo wogule nie mam pomysłu) i co powinnam nosić bo figury to ja nie mam, mam szerokie biodra i wałeczki, a w sumie to wały. Przytyło mi się troszku.