reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Madźka no no Ty to zawsze musisz siępokazać hihi Suknia bez pleców w grudniu odważna:-) Ślicznie wyglądaliście
Agula833 Jacy uśmiechnięci widać że powagi nie było hihihi Ekstra
Ewcia no ja jestem w szoku bo wogole nie podobna do Ciebie jest ta Pani na fotach... hihi
Superek:-)
No ja tez bym się ochajtała jeszcze raz albo przynajmniej zrobiłabym sobie sesję ślubną:-) haha

Zebyscie nie myslaly z ejestemsy idealne. Oto moje zdjecie...nie nie to nie ejst moja sasiadka ktora prosila mnie zebym...;-)
Kaaaaaasiu? Opisz moja budowLe ;-)

Załączniki

• meg.JPG
    meg.JPG
    15,5 KB · Wyświetleń: 53
Meg, sama tego chciałas....:-p
Na powyższym zdjęciu widzimy "Sąsiadkę" która chce zachować anonimowość nie pokazując twarzy. Nie chciała równiez pokazać wszystkich niedoskonałości sylwetki chowając je pod jakże modnym w tym roku prochowcem, ale wprawne oko obserwatora wychwyci je w mig...
Zaraz pod niewidoczna twarza jest szyja. Nie długa, nie krótka lecz w sam raz...Poniżej malują się proporcjonalne nie za szerokie i nie za wąskie ramionka i niezły biuścik. Potem niestety proporcjonalny obraz sylwetki nieco sie załamuje pod wpływem większego brzusia, szerokich bioder i braku wyraźnego wcięcia w talii. Ale zaraz powraca w postaci wyrzeźbionych na aero i podczas innych "prac domowych i małżeńskich obowiązków" zgrabnych i absolutnie nie płaskich pośladeczków... I niestety znów ów cudowny obraz zanika bo pojawiają sie uda. Ach te uda, same cuda.... Nie żabie udka tylko mocne, postawne uda....no i łydeczki niczego sobie. i to wszystko. Cała Meg, aaaa niee, to znaczy sąsiadka...

Bardzo fachowy opis :-) Az milo czytac..nawet jak sie wie ze ma sie te grube uda ;-)Dziekuje:-) No ale co ja mam na siebie ubrac? A czego unikac? ;-) Jak znajdziesz kiedys Kasiu chwile chetnie poczytam.

I wlasnie tak mozna sie dowiedziec jakie sie ma wady i zalety figury...Przyjaciolka nie zawsze powie Ci ze wygladasz do bani w sukience ktora sobie wymarzylas, w spodniach ktore uwielbiasz itp A my...heheh

reklama
Hej dziewczynki,dopiero Was znalazłam ja dołacze do wątku i wklejam naszą slubną fotke z 30.10.2004:tak:

Załączniki

• slubne.jpg
    slubne.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 68
Do góry