reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Madźka no no Ty to zawsze musisz siępokazać hihi Suknia bez pleców w grudniu odważna:-) Ślicznie wyglądaliście
Agula833 Jacy uśmiechnięci widać że powagi nie było hihihi Ekstra
Ewcia no ja jestem w szoku bo wogole nie podobna do Ciebie jest ta Pani na fotach... hihi
Superek:-)
No ja tez bym się ochajtała jeszcze raz albo przynajmniej zrobiłabym sobie sesję ślubną:-) haha

Zebyscie nie myslaly z ejestemsy idealne. Oto moje zdjecie...nie nie to nie ejst moja sasiadka ktora prosila mnie zebym...;-)
Kaaaaaasiu? Opisz moja budowLe ;-)

Załączniki

• meg.JPG
    meg.JPG
    15,5 KB · Wyświetleń: 48
Meg, sama tego chciałas....:-p
Na powyższym zdjęciu widzimy "Sąsiadkę" która chce zachować anonimowość nie pokazując twarzy. Nie chciała równiez pokazać wszystkich niedoskonałości sylwetki chowając je pod jakże modnym w tym roku prochowcem, ale wprawne oko obserwatora wychwyci je w mig...
Zaraz pod niewidoczna twarza jest szyja. Nie długa, nie krótka lecz w sam raz...Poniżej malują się proporcjonalne nie za szerokie i nie za wąskie ramionka i niezły biuścik. Potem niestety proporcjonalny obraz sylwetki nieco sie załamuje pod wpływem większego brzusia, szerokich bioder i braku wyraźnego wcięcia w talii. Ale zaraz powraca w postaci wyrzeźbionych na aero i podczas innych "prac domowych i małżeńskich obowiązków" zgrabnych i absolutnie nie płaskich pośladeczków... I niestety znów ów cudowny obraz zanika bo pojawiają sie uda. Ach te uda, same cuda.... Nie żabie udka tylko mocne, postawne uda....no i łydeczki niczego sobie. i to wszystko. Cała Meg, aaaa niee, to znaczy sąsiadka...

Bardzo fachowy opis :-) Az milo czytac..nawet jak sie wie ze ma sie te grube uda ;-)Dziekuje:-) No ale co ja mam na siebie ubrac? A czego unikac? ;-) Jak znajdziesz kiedys Kasiu chwile chetnie poczytam.

I wlasnie tak mozna sie dowiedziec jakie sie ma wady i zalety figury...Przyjaciolka nie zawsze powie Ci ze wygladasz do bani w sukience ktora sobie wymarzylas, w spodniach ktore uwielbiasz itp A my...heheh

reklama
Hej dziewczynki,dopiero Was znalazłam ja dołacze do wątku i wklejam naszą slubną fotke z 30.10.2004:tak:

Załączniki

• slubne.jpg
    slubne.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 66
Do góry