reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
A więc Meg: przedewszystkim przy takiej figurze zdecydowane :no:NIE :no:jest dla: spodni biodrówek, krótkich topów odsłaniających brzuszek, żakietów do bioder, obcisłych ale i też workowatych ciuchów no i legginsów.
A :tak:zielone światło:tak: jest dla: bluzek, które swobodnie spływaja po brzuszku, szerokich (BROŃ BOŻE mocno zaciśniętych) pasków na biodrach (pomagają stworzyć wrażenie wąskiej talii), płaszczy dopasowanych i rozpiętych w pasie (j.w.) i oczywiście głębokich dekoltów V, i jeśli lubisz spódnice to polecam te w kształcie litery A -równoważą proporcje, podobnie jak spodnie dzwony.:-p

reklama
he he he, no tak. A więc skoro znasz już zasady to ja Ci daję 1000 Euro. I spotykamy sie jutro o 10 rano na Grafton Street w Dublinie na zakupach. Niestety inny termin nie jest mozliwy. Także do juuuuutra...
A Meg jeszcze jedno, rzuć okiem na te fotki i napisz prosze chociaż krótki post. Wiesz o czym. Co jest, co może być i co powinno być....

hehhehe aleś dowciapna ;-)

No widzę, że chcesz zrobić sąsiadce niespodziankę i tak od tyłu jej fotkę strzeliłaś ;-)
Przede wszystkim postaraj się wyprostować. Przyganiał kocioł gankowi – ja też się garbię ale wiedząc o tym staram się trzymać prosto. Stań przed lustrem i zobacz różnicę – pierś w przód, podbródek wyżej:tak::tak:Masz ładną szyję ale brakuje na niej czegoś drobnego, jakiegoś delikatnego naszyjnika lub łańcuszka. To prawda, że jesteś większa w barach ale do pakerki duuużo Ci jeszcze brakuje:-p;-) Masz bardzo ładny dekolt – żadnych wystających kości , wręcz prosi się żeby go troszkę dyskretnie odsłonić. Za dekoltem i biust- taki w sam raz. Niżej brzuszek i małe wcięcie w talii. Biodra i tyłeczek są bardzo sexy :tak::tak: i nawet grubsze uda nie przekreślą ich piękna. Kasiu masz świetne łydki!

A teraz zasady dot. ubioru.

Zakazy – nie noś obcisłych ubrań, bo wtedy sprawiają wrażenie jakbyś pożyczyła je od młodszej siostry. Krótkich żakietów, legginsów dziś się pozbądź z szafy! Krótkie rękawki są niewskazane –lepiej coś cienkiego jak mgiełka ale z rękawkiem jak poniżej. Be też są – sukienki i topy na cieniutkich ramiączkach, bez rękawów, z pionowymi szwami, duże bransoletki, spodnie biodrówki, workowate i przykrótkie bluzki. Sukienki o prostej linii są nie dla Ciebie:no:
Nakazy- Staraj się jeżeli to możliwe nosić bluzki z rękawem ¾ - podkreślą, że masz ładne przedramiona i delikatne nadgarstki. Bufki w rękawach dodadzą Ci elegancji , a obszerniejsza pacha sprzyja grubym ramionom. Wskazane są drobne desenie na materiale – odwracają uwagę od ramion. Bluzki delikatnie dopasowane w pasie z dekoltem V, gorsetowe lub wiązane z boku albo z marszczeniami. Polub szerokie paski. Sukienki z obniżoną talią spełniającą rolę szerokiego pasa są super! Żakiety dłuższe dopasowane w talii. Podobnie jak ja i dla mnie spływające po ciele ubrania są stworzone dla Ciebie ;-) Jak lubisz styl Empire to polecam. Spódnice o linii A i dzwony są na tak.:tak::tak:

Kasiu sasiadka ;-) kupila sobie kostium kapielowy na lato i chciala zapytac czy ma go oddac czy tez obleci? Nie nosila nigdy zebry ale pomyslala ze moze by odwrocila uwage od brzuszka...co myslisz? Napisz jak znajdziesz czas.

Załączniki

• IMG_4498.JPG
    IMG_4498.JPG
    42,2 KB · Wyświetleń: 71
:-):-):-)
Kostium kąpielowy bardzo pomysłowy. Zeberkowe esy floresy sprytnie ukryły brzuszek. Wcale go nie widać. Poza tym jest bardzo praktyczny. Jak leżysz to podciągasz go w góre i opalasz brzuszek, a jak idziesz sie zmoczyć tudzież kupić sobie loda to opuszczasz i nikt nie widzi, tego co nie powinien zobaczyć. Do tego pareo na bioderka, słomkowy kapelusz i wyglądasz zjawiskowo......

reklama
a co o mnie myslicie??????????????????? mam niestety tylko takie zdjecia mam nadzieje ze w czymś wam pomogą:-):-D

Załączniki

• SL731213.jpg
    SL731213.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 67
  • SL731378.jpg
    SL731378.jpg
    138,4 KB · Wyświetleń: 63
  • SL731374.jpg
    SL731374.jpg
    97,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry