reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
sliczna fotka i sliczna mama z syniem :-) ...ale poszukaj takiego zebym widziala Twoja twarz prosto, zebym mogla zobaczyc czy jest okragla czy owalna...itpd

Agatka czy Ty chcesz obciac wlosy? czy tylko lekko odswiezyc fryzure? Bo moim zdaniemladnie Ci w dlugich.Moze rozswietl je bardzo delikatnymi pasemkami?

Chce je odświeżyć ale i obciąć troche i może zmienić kształt fryzury, tyle ze ja mam taki malutki problem że nie lubie jak mi sie włosy po buzi plątają. No i z tad moj problem z fryzurami, bo albo kucyk, albo......na łyso:rofl2:

hehehhehe
Czyli nie lubisz grzywek ? ;-) No to nie podazaj za moda grzywkowa, obetnij do ramion i zrob pasemka bardzo delikatne ale jasniejsze od Twojego nauralnego. Mozesz pocieniowac koncowki jezeli lubisz takie nierowne zakonczenia fryzur :-)

Grzywka moze by mi nie przeszkadzala, chyba ze bym mi do oczu wchodzila, bardziej mam ale do wlasow na policzkach luzno fruwajacych.
A widziaalbys mnie w grzywce? a ten kolorek kotry na zdjeciach to nie naturalny;-) tez juz mi sie klania zrobienie farby:dry:

wiesz...widziec to mozna ludzi w roznych fryzach ale to ma byc Twoja fryzura i masz sie w niej dobrze czuc. Grzywka pasowalaby Ci ...przemysl sprawe, masz ladny owal twarzy i wiele fryzur bedzie ladnie Cie upiekszac :-)

Teraz ja się pochwalę

Załączniki

• ślubne1.JPG
    ślubne1.JPG
    145,2 KB · Wyświetleń: 76
  • ślubne2.JPG
    ślubne2.JPG
    162,2 KB · Wyświetleń: 58
  • ślubne3.JPG
    ślubne3.JPG
    205,3 KB · Wyświetleń: 56
  • ślubne4.JPG