reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Parę jeszcze dodałam ;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Chce je odświeżyć ale i obciąć troche i może zmienić kształt fryzury, tyle ze ja mam taki malutki problem że nie lubie jak mi sie włosy po buzi plątają. No i z tad moj problem z fryzurami, bo albo kucyk, albo......na łyso
hehehhehe
Czyli nie lubisz grzywek ? ;-) No to nie podazaj za moda grzywkowa, obetnij do ramion i zrob pasemka bardzo delikatne ale jasniejsze od Twojego nauralnego. Mozesz pocieniowac koncowki jezeli lubisz takie nierowne zakonczenia fryzur :-)
Czyli nie lubisz grzywek ? ;-) No to nie podazaj za moda grzywkowa, obetnij do ramion i zrob pasemka bardzo delikatne ale jasniejsze od Twojego nauralnego. Mozesz pocieniowac koncowki jezeli lubisz takie nierowne zakonczenia fryzur :-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Grzywka moze by mi nie przeszkadzala, chyba ze bym mi do oczu wchodzila, bardziej mam ale do wlasow na policzkach luzno fruwajacych.
A widziaalbys mnie w grzywce? a ten kolorek kotry na zdjeciach to nie naturalny;-) tez juz mi sie klania zrobienie farby
A widziaalbys mnie w grzywce? a ten kolorek kotry na zdjeciach to nie naturalny;-) tez juz mi sie klania zrobienie farby
reklama