reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
tak takie chwile wynagradzja wszystkie zlo na swiecie:tak:;-)
my nie mielismy chodzika bo czytalam ze dzieki temu moze szybciej chodzic sama
a raczkowac zaczela jak miala 10mies i teraz raczkuje ekspresem moze ldatego nie jest zainteresowana chodzeniem
coraz wiecej staje sama moze powoli sie zacznie
Ja tez czytałam;-);-)szczerze powiedziawszy jakby się tak wszystkim przejmować co mówią specjaliści to by można zwariować a często nawzajem sobie zaprzeczają...

reklama
kasiula matula Vanesska tez zaczela raczkowac jak miala 10 miesiecy:tak: to dosc pozno i pewnie dlategojak sie na ciesza raczkowaniem to dopiero biora sie za chodzenie:-D w sumie to nie ma do czego sie cieszyc z tym chodzeniem bo jak zacznie to wtedy zobaczysz ze jej bedzie wszedzie pelno i bedziesz biegala:tak:

na to licze wspomogloby to moja diete hihi
a powaznie chyba kazda mama tak ma ja nie moglam sie doczekac az zacznie siadac potem raczkowac i teraz chodzic po chodzeniu bede czekala nie wiem na co na piekne zdania itd:tak:

No tak to prawda ze sie kazda mama doczekac nie moze,ale rzeczywiscie mi juz pozostalo tylko czekac na piekne zdania jak to okreslilas:tak: Najwieksze czekanie juz za mna:tak:

Wy tu już o chodzeniu piszecie a moja niunia nawet nie siedzi.Prawda że niemożna się tego doczekac,potem chyba chciałoby się żeby chwilę posiedziało a nie trzeba tyle za nim chodzic i patrzec czy sobie nic złago nie zrobi.

pomimo oczekiwania uwazam ze okres niemowlecy takiego malenstwa spiacego jest za krotki
to kochane malenstwo tak szybko nie chce lezec w wozeczku tylko siedziec itp:tak:
ale dzieci rosna a my sie starzejemy ihihih

Tyle było spokoju i wolnych chwil do zrobienia czegokolwiek gdy były malutkie i leżały,spały.Teraz trzeba już więcej czasu i uwagi im poświęcic.

Hejka .No me cory nie chodza same jeszcze balam sie cos nie tak poszlam nawet z nimi do lek potem do nurologa ale Lekarz mnie uspokokiol ze poki raczkuja to ich nich same chodza przy mebalch w luzeczku ze mama nie zmuszac ich do chodzenia a juz sie balam.DZiewczyny sa wcziesniakami w sumie same zaczely siedziec jak soknczyly 8 mies a raczkowac jak skonczyly rok idzie im powoli to zobaczymy jak dalej .A szymon ten to w zawrotnym tempie juz ma jednego zabka ,sam juz proboje na wyzszej pouszce sie podnosic nie klagego w lezaczku bo sie wystraszylam jak maly sie podnosil,MA jeszcze czas .I sama widze ze co dziecko urodzone o terminie potrafi.choc nie ma co porownywac bo czasem jedne szybciej a drugie pozniej zaczyna chodzicA co do zabkow dziewczyny mialy 8 mies jak wyszly 1 zabki dwa a teraz maja ich juz pelna buzie ok 12 mies zaczelo sie wyszlo im prawie 6 na raz teraz maja jzu chyba ok 14 zbakow inadal rosna.:-)

Moja dopiero tydzień temu (16 -pół roku) dostrzegła że ma stopy i zaczeła się nimi bawic.Dalszych postępów brak.:-(

reklama
cześć, mój synek już się śmieje , cudne to jest, i chwyta za bluzkę mamy przy karmieniu:)
ale jeszcze zbyt malutki jest i jeszcze nie umie chwycić zabawki, pewnie lada moment to zrobi. poza tym głośno gaworzy, :)

Do góry