reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Witajcie. Moja Majka ma już prawie 3 latka i wszystkie takie wydarzenia za sobą ale chętnie powspominam i napiszę jak to było u nas:
Usiadła sama 15.01.2005 r miała 6 miesięcy
Raczkowała a raczej pełzała od marca do maja 2005 i potem zaczęła chodzić miała 9,5 miesiąca ( po mamusi )
Pierwszy ząbek 5.05.2005 r.
Pierwsze słowa TATA ( 8 miesięcy ) i tak mówiła do wszystkich największy ubaw był w autobusie jak jechałyśmy same . Potem było baba, dada, daj to, kaka ( to chodziło o psa - Carmen ), kot itp. MAMA usłyszałam na 1 rok i 1 miesiąc. Od tego czasu buzia jej się nie zamyka :-)
Pieluchę zamieniła na nocnik mając 2,5 roku
Ciekawe jak będzie z drugim. Ma wysoką poprzeczkę nie ma co;-).
Do zobaczenia.
Usiadła sama 15.01.2005 r miała 6 miesięcy
Raczkowała a raczej pełzała od marca do maja 2005 i potem zaczęła chodzić miała 9,5 miesiąca ( po mamusi )
Pierwszy ząbek 5.05.2005 r.
Pierwsze słowa TATA ( 8 miesięcy ) i tak mówiła do wszystkich największy ubaw był w autobusie jak jechałyśmy same . Potem było baba, dada, daj to, kaka ( to chodziło o psa - Carmen ), kot itp. MAMA usłyszałam na 1 rok i 1 miesiąc. Od tego czasu buzia jej się nie zamyka :-)
Pieluchę zamieniła na nocnik mając 2,5 roku
Ciekawe jak będzie z drugim. Ma wysoką poprzeczkę nie ma co;-).
Do zobaczenia.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ups przepraszam zamiast zdjęcia z tatą miał być ząbek ;-), no to tu będzie:
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A u nas od ostatniego wpisu jest bez zmian tyle ze moze doszly slowa TAK,NIE,BABA,DZIADZIA,NIEMA,BAAA-PILKA,nasladuje przerozne zwierzeta i pojazdy.Najbardziej sie ciesze ze zaczyna skladac zdania .Ostatnio powiedziala "mama dziadzia brum brum niema pa pa" Co znaczylo ze dziadek pojechal motorem
Rozpoznaje cyfry od 1 do 5 !!!!!!
Rozpoznaje cyfry od 1 do 5 !!!!!!
ola_medrek
Aktywna w BB
dobrym rozwiązaniem jest zestaw podobny do Lego ale dużo tańszy - firma Ecoiffer. mój Kuba ma garaż oraz zoo. siedzi przy tym już rok. teraz w garażu mieszkają zabawki z kinder niespodzianki. myślę że jest to prezent na wiele lat
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sikoreczka alez maja piekne rzesy twoje dzieci a coreczka to jest przesl;iczna Te jej zalotne spojrzenie.....no no beda sie chlopaki za nia uganiac
sikoreczka79
Fanka BB :)
Te rzęsy to znak rozpoznawczy! Rodzina do tej pory poznaje mnie na zdjęciach z dzieciństwa po rzęsach! A co do chłopaków uganiających się za Magdusią to chyba się bardziej tatuś będzie martwił!
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Magda zaczęła wypowiadac nowe słowo! Mówi AUTO! Oprócz tego od jakiegoś czasu ma w słowniku tata, dziadzia, mama(ale tylko jak płacze), baba, alo(na telefon tak mówi), ada(na brata) tak i nie. Rozgadana z niej kobitka.