reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
Pati już siedzi, ale sama nie usiądzie. obkręca się. chodzi w chodaku po całym domu. Woli stać na nogach niż siedzieć.

reklama
Witajcie. Moja Majka ma już prawie 3 latka i wszystkie takie wydarzenia za sobą ale chętnie powspominam i napiszę jak to było u nas:
Usiadła sama 15.01.2005 r miała 6 miesięcy
Raczkowała a raczej pełzała :tak:od marca do maja 2005 i potem zaczęła chodzić miała 9,5 miesiąca :szok::tak: :rofl2:( po mamusi )
Pierwszy ząbek 5.05.2005 r.
Pierwsze słowa TATA ( 8 miesięcy ) i tak mówiła do wszystkich :-Dnajwiększy ubaw był w autobusie jak jechałyśmy same :tak:. Potem było baba, dada, daj to, kaka ( to chodziło o psa - Carmen ), kot itp. MAMA usłyszałam na 1 rok i 1 miesiąc. Od tego czasu buzia jej się nie zamyka:angry: :-):-D:-D:happy2:
Pieluchę zamieniła na nocnik mając 2,5 roku :-p
Ciekawe jak będzie z drugim. Ma wysoką poprzeczkę nie ma co;-):tak:.
Do zobaczenia.

A u nas od ostatniego wpisu jest bez zmian tyle ze moze doszly slowa TAK,NIE,BABA,DZIADZIA,NIEMA,BAAA-PILKA,nasladuje przerozne zwierzeta i pojazdy.Najbardziej sie ciesze ze zaczyna skladac zdania .Ostatnio powiedziala "mama dziadzia brum brum niema pa pa" Co znaczylo ze dziadek pojechal motorem:)
Rozpoznaje cyfry od 1 do 5 !!!!!!

my jesteśmy na etapie podnoszenia główki do góry, lizania piąsteki i gaworzenia:-)
4mt6xr6.jpg

dobrym rozwiązaniem jest zestaw podobny do Lego ale dużo tańszy - firma Ecoiffer. mój Kuba ma garaż oraz zoo. siedzi przy tym już rok. teraz w garażu mieszkają zabawki z kinder niespodzianki. myślę że jest to prezent na wiele lat

Sikoreczka alez maja piekne rzesy twoje dzieci a coreczka to jest przesl;iczna :)Te jej zalotne spojrzenie.....no no beda sie chlopaki za nia uganiac:)

Te rzęsy to znak rozpoznawczy! :-D Rodzina do tej pory poznaje mnie na zdjęciach z dzieciństwa po rzęsach! A co do chłopaków uganiających się za Magdusią to chyba się bardziej tatuś będzie martwił! :happy2:

reklama
Magda zaczęła wypowiadac nowe słowo! Mówi AUTO! Oprócz tego od jakiegoś czasu ma w słowniku tata, dziadzia, mama(ale tylko jak płacze), baba, alo(na telefon tak mówi), ada(na brata) tak i nie. Rozgadana z niej kobitka.:-D

Do góry