reklama
justa187
Zaciekawiona BB
Chciałam zasięgnąć od Was porady w związku z materacykiem do łóżeczka. Jaki według Was jest najlepszy, najzdrowszy ... Planuje jakoś niedługo kupić łóżeczko i od razu kupiłabym materacyk.
Ja kupiłam gryka-pianka-kokos, wygląda bardzo porządnie, ale zobaczymy, czy będzie dobry jak na świecie będzie już Wiktoria ;-)
ja kupiłam taki sam jak Bogusia, zobaczymy jak posłuży
Ja tez kupilam materac gryka-kokos przy moim synku sie sprawdzil i przy drugim tez kupie taki.
Z ta jakoscia jest roznie, kupowalam dwa materace w tym samym czasie tylko w dwoch roznych sklepach i niestety niby takie same a jednak sie roznily wykonaniem powiedzialabym ze pierwszy byl bardziej solidny chociaz to bylo tylko pozornie poniweaz oba sie do dzisiaj spawuja dobrze.
Z ta jakoscia jest roznie, kupowalam dwa materace w tym samym czasie tylko w dwoch roznych sklepach i niestety niby takie same a jednak sie roznily wykonaniem powiedzialabym ze pierwszy byl bardziej solidny chociaz to bylo tylko pozornie poniweaz oba sie do dzisiaj spawuja dobrze.
Dziewczyny zapisałam się tu do szkoły rodzenia:
Szkoła Rodzenia - Wrocław. Centrum Rodzinne - ośrodek rozwoju Matki i Dziecka
Zajęcia prowadzi personel z Brochowa, a mi zależało, żeby rozejrzeć się po tym szpitalu. Kurs startuje pod koniec maja, może któraś z Was chce dołączyć? :-)
Szkoła Rodzenia - Wrocław. Centrum Rodzinne - ośrodek rozwoju Matki i Dziecka
Zajęcia prowadzi personel z Brochowa, a mi zależało, żeby rozejrzeć się po tym szpitalu. Kurs startuje pod koniec maja, może któraś z Was chce dołączyć? :-)
Po szpitalu można się rozejrzeć bez szkoły rodzenia![]()
Jasne, jasne, ale rozejrzenie się to przy okazji
reklama
Podziel się: