reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki, od kilku dni boli mnie głowa, a dzisiaj dowiedziałam się od czego, była u mnie położna i powiedziała mi, ze przy zzo poprostu wkłuli mi się za wysoko i glowa moze mnie boleć codziennie wieczorem nawet do pół roku:szok::crazy:

Kurcze mnie tez od kilku dni boli głowa najczesciej wieczorem i zastanawiałam sie od czego, Apap mi nie pomaga:-( a to pewnie od zzo - lekarz zanim trafił wkuwał mi sie 3 razy:crazy:
I co mamy tak trwac pól roku:baffled:

dziewczyny, grunt że wszystko co złe i bolesne mija gdy Maleństwo jest już na świecie :-)

no to ja pojde moze na glodnego najwyzej wezme kanapke jakby co do torby :-) no nic ...najgorsze ze jeszcze antybiotyk dostalam wczoraj na moja bakterie i do wtorku musze wybrac, ale nic to .... w sumie zatsnawiam sie po co mam brac skoro i tak przy cc daja antybiotyk...

Myfa,ja też dostałam na bakterię antybiotyk, który biorę do wt., a w śr. CC. Lekarz twierdzi, że przy CC też może dojść do zarażenia dziecka, więc lepiej zwalczyć cholerstwo przed porodem. Potem podobno biorą dziecku posiew z krwi i jak coś nie tak, to maluchowi podają dodatkowo antybiotyk. Taką mam wiedzę na ten temat...

Nie no kolejna ktora miala super porod:-)
Nik_a fajnie ze tak szybko i sprawnie wszystko poszlo

mnie glowa nie bolala po epiduralu(zzo) tylko blecy w miejscu gdzie sie wkluwali.
Czulam to na szczescie tylko przez tydzien,ale bol byl nie samowity ruszyc sie nie moglam,klulo nie z tej ziemi.
Bol na szczescie nie trwal dlugo tak do minuty,ale i tak strasznie bolalo.

reklama
A mnie od porodu boli lewe biodro. Kuleję jak babcia... i za bardzo nie dam rady chodzić z maluszkiem.
Podczas zdjęcia szwów mówili, że to na pewno nie od porodu cc, w sumie lekarz też się dobrze wkuł, bez problemu.
Może to jeszcze obciążenie z czasów ciąży.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry