reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki, od kilku dni boli mnie głowa, a dzisiaj dowiedziałam się od czego, była u mnie położna i powiedziała mi, ze przy zzo poprostu wkłuli mi się za wysoko i glowa moze mnie boleć codziennie wieczorem nawet do pół roku:szok::crazy:

Kurcze mnie tez od kilku dni boli głowa najczesciej wieczorem i zastanawiałam sie od czego, Apap mi nie pomaga:-( a to pewnie od zzo - lekarz zanim trafił wkuwał mi sie 3 razy:crazy:
I co mamy tak trwac pól roku:baffled:

dziewczyny, grunt że wszystko co złe i bolesne mija gdy Maleństwo jest już na świecie :-)

no to ja pojde moze na glodnego najwyzej wezme kanapke jakby co do torby :-) no nic ...najgorsze ze jeszcze antybiotyk dostalam wczoraj na moja bakterie i do wtorku musze wybrac, ale nic to .... w sumie zatsnawiam sie po co mam brac skoro i tak przy cc daja antybiotyk...

Myfa,ja też dostałam na bakterię antybiotyk, który biorę do wt., a w śr. CC. Lekarz twierdzi, że przy CC też może dojść do zarażenia dziecka, więc lepiej zwalczyć cholerstwo przed porodem. Potem podobno biorą dziecku posiew z krwi i jak coś nie tak, to maluchowi podają dodatkowo antybiotyk. Taką mam wiedzę na ten temat...

Nie no kolejna ktora miala super porod:-)
Nik_a fajnie ze tak szybko i sprawnie wszystko poszlo

mnie glowa nie bolala po epiduralu(zzo) tylko blecy w miejscu gdzie sie wkluwali.
Czulam to na szczescie tylko przez tydzien,ale bol byl nie samowity ruszyc sie nie moglam,klulo nie z tej ziemi.
Bol na szczescie nie trwal dlugo tak do minuty,ale i tak strasznie bolalo.

reklama
A mnie od porodu boli lewe biodro. Kuleję jak babcia... i za bardzo nie dam rady chodzić z maluszkiem.
Podczas zdjęcia szwów mówili, że to na pewno nie od porodu cc, w sumie lekarz też się dobrze wkuł, bez problemu.
Może to jeszcze obciążenie z czasów ciąży.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry