- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
edis, współczuję, co za babsztyl...
co do wagi - w 36 tc moja Julcia wazyła wg usg 3290, natomiast jak byłam na ktg w poniedziałek w 40tc, położna zmierzyła mi brzuch wzdłuż - od piersi do spojenia - coś tam przeliczyła i wyszło jej 4150, a mała urodziła się w piątek z wagą 4280, czyli dość dokładny ten szacunek był...
co do wagi - w 36 tc moja Julcia wazyła wg usg 3290, natomiast jak byłam na ktg w poniedziałek w 40tc, położna zmierzyła mi brzuch wzdłuż - od piersi do spojenia - coś tam przeliczyła i wyszło jej 4150, a mała urodziła się w piątek z wagą 4280, czyli dość dokładny ten szacunek był...
Vinniki ja tez dwoje dzieci urodziłam sn a teraz z trzecim miałam cc.Jak dla mnie to przy cc jest znacznie mniej bólu niz przy sn.Mnie bolało tylko przy wstawaniu.O karmienie tez sie martwiłam ale karmie i nie ma żadnego problemu,tylko ze zaczełam karmic dopiero od 4 doby.Brzuch juz mam mały, ale w spodnie sprzed ciazy i tak nie wchodze(nosiłam rozmiar 34 i bardzo obcisłe spodnie)zostało mi jeszcze do wagi sprzed ciazy 5 kilo( i troche mnie to dołuje).
Carolin - jak widac z wątku porodowego te szacowania wagowe mogą byc bardzo niedokładne, więc nie ma co się stresowac. Calkiem mozliwe, ze urodzisz sredniaczka
Aaa wiecie co - mam wrazenie, jakby mi sie inna skóra na brzuchu zrobila ostatnio, taka... jakby bardziej cienka? I nap ewno bardziej sucha. Nie swedzi, ale jest taka" milutka" w dotyku. Tez tak macie?
Aaa wiecie co - mam wrazenie, jakby mi sie inna skóra na brzuchu zrobila ostatnio, taka... jakby bardziej cienka? I nap ewno bardziej sucha. Nie swedzi, ale jest taka" milutka" w dotyku. Tez tak macie?
Ostatnia edycja:
moonik a wiesz, ze jak tez ostatnio zauwazylam roznice jesli chodzi o skore na brzuchu. Tez mam wrazenie ze jest bardziej cienka, ale do tego taka jakby ja ktos pudrem blyszczacym posypal (tak sie blyszczy). I niestety dwa rozstepy wyskoczyly
karolka84
mama kwietniowa '09
Mnie skóra na brzuszku znowu swędzieć bardzo zaczęła, ale też zauważyłam że jest taka bardziej błyszcząca...jak na razie rozstępów brak...oby nie wyszły!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: