reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdalenka - ja mialam ostatnią wizyte u swojego ginka na dzien przed terminem. Teraz opieka wygląda tak, ze 5 dni po terminie mam sie zglosic na pierwsze KTG. A potem kontrolnie co 2 dni. Na KTG jestem umowiona w Punkcie Konsultacyjnym przy szpitalu. Pytalam sie lekarza, jak to jest z wywolywaniem - to jest ustalane indywidualnie, na razie lekarz przewidywal, ze powinnam urodzic po terminie, ale stawial, ze w przeciągu tygodnia. Zobaczymy, czy dobry z niego wrózbita:tak:

Zadko pisałam na marcówkach , ale skoro do nich należę to chciałam podzielić się z wami radosną nowiną . :) Otóż 10.03.2009 roku urodziła się moja córeczka , Łucja. Ważyła 3550 i miała 57 cm dł. :) Urodziła się przez cesarskie cięcie. Dostała 10 punktów. :)

Maagda chociaż składałam Ci już gratulacje, to zrobię to jeszcze raz :tak:

GRATULUJĘ CÓRUNI

reklama
gratulacje dla nowych mamus :-)

ps. Maagda rodzilas w Pionkach czy w Radomiu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry