reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia Ty mnie nie strazs bo ja też mam termin na 2go marca;-) a tak serio to to, bóle krzyżowe połaczone z bólami podbrzusza i parciem na krocze to mi ewidentnie wygląda na skórcze... a wody niektórym odchodzą dopiero przy skórczach partych na końcu(i tak powinno być;-), bo wtedy jest "poślizg" i mniej boli:-p)! więc bym sie przejechała do szpitala na twoim miejscu, jak po kąpieli nie przejdzie...

reklama
Ewelcia powinnas udac się do lekarza ja mam termin na 1 marca ca prawda brzuch mi czesto trardnieje , mam bole krzyza ale u Ciebie wyglada na to ze masz skurcze więc moze lepiej gdybys na wszelki wypadek (odpukac) poszla do lekarza. daj znac co i jak. :)

Dyiewczyna no wiec jestem po kapieli i .....jest to samo a nawet bardziej odczuwam,juz jestem spakowana tzlko nie weim czy juz mam jechac czy poczekac jeszcze co mzslicie

Ja bym też pojechała lepiej sprawdzić niż się zamartwiać :tak:

Ewelcia jedz do szpitala jak najszybciej....ja pewnie tez wyląduje dzis na oddziale do od 9 rano nie czuje ruchów....normalnie DRAMAT :szok:

Ewelcia trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie :tak: na pewno wszystko jest dobrze :-). Mam nadzieję że jeszcze nie urodzisz, a jak tak to dużego i zdrowego synka :tak: w końcu to już 36 tydzień więc wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki :tak:

reklama
ATsonia spróbuj ćwiczenia wciągaj powietrze nosem i wypychaj brzuszek i wydmu**** ustami wciągając brzuch (jak przy skurczach) albo pieski szybko wdech i wydech, może mały się ruszy. ćwiczyliśmy oddychanie na szkole rodzenia i od razu wszytskie dzidzie zaczęły w brzuchach skakać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry