- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
No to naprawdę nie za ciekawie oby się ruszył jak najszybciej żebyś nie musiała się martwić. Być może jakoś dziwnie się ułożył i to dlatego hmm nie wiem ale masz rację że jak się nie ruszy to jedz do szpitala.
M*R*
Fanka BB :)
ATsonia jak sie nie poruszy to Ty tez zmykaj do szpitala.
M
modroklejka
Gość
napisała dzis do mnie sara ze wychodzi ze szpitala, ale ma nakaz lezenia, wiec bedzia zagladała rzadko-o ile maz pozwoli-cytat
natomiast u julii z maluszkiem wszystko ok-tylko jak napisała lezenie ją dobija...
to tyle z newsów
natomiast u julii z maluszkiem wszystko ok-tylko jak napisała lezenie ją dobija...
to tyle z newsów
M
modroklejka
Gość
ooo...własnie zobaczyłam na głownym ze sara juz zajrzała
o rany, ale się porobiło...
mam nadzieję, że jednak ewelcia nie urodzi - w końcu to jeszcze 5 tygodni do terminu...
ATsonia, mam nadzieję, że Maleństwo się poruszyło?
mi przy pierwszym porodzie wody odeszły dopiero jak miałam 10cm rozwarcia, w trakcie akcji, także było "książkowo" ;-)
mam nadzieję, że jednak ewelcia nie urodzi - w końcu to jeszcze 5 tygodni do terminu...
ATsonia, mam nadzieję, że Maleństwo się poruszyło?
mi przy pierwszym porodzie wody odeszły dopiero jak miałam 10cm rozwarcia, w trakcie akcji, także było "książkowo" ;-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wiadomosc od Ewelci86
Hej!zostaję w szpitalu chyba do srody.Ktg wykazało nieregularne skurcze,dostałam zastrzyk dla dzidzi i jakąs tabletkę na twardy brzuch i skurcze
Oby jeszcze wytrzymał w dwupaku chociaż 3 tygodnie
Hej!zostaję w szpitalu chyba do srody.Ktg wykazało nieregularne skurcze,dostałam zastrzyk dla dzidzi i jakąs tabletkę na twardy brzuch i skurcze
Oby jeszcze wytrzymał w dwupaku chociaż 3 tygodnie
reklama
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ewelcia ATSonia i co z wami ?
Mam nadzieję że wszystko oki
Ja znów mam inny problem.
Strasznie swędzi i piecze mnie pochwa wydaje mi się tam wszystko takie nabrzmiałe .
I teraz myślę czy to nie wina antybiotyku bo przy nim powinno się chyba brać coś dopochwowo.
Kurcze jak mi nie przejdzie za kilka dni będę musiała iść do lekarza szybciej
Mam nadzieję że wszystko oki
Ja znów mam inny problem.
Strasznie swędzi i piecze mnie pochwa wydaje mi się tam wszystko takie nabrzmiałe .
I teraz myślę czy to nie wina antybiotyku bo przy nim powinno się chyba brać coś dopochwowo.
Kurcze jak mi nie przejdzie za kilka dni będę musiała iść do lekarza szybciej
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: