reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Problem w tym ze ja juz wszystkiego próbowalam...oddychania, masowania brzucha, zjadlam nawet cos słodkiego i kalorycznego...i NIC :(

reklama
Jak sie nie ruszy dopóki moj M. nie wroci to jade do szpitala-nie bede dłuzej czekac....

No to naprawdę nie za ciekawie :crazy: oby się ruszył jak najszybciej żebyś nie musiała się martwić. Być może jakoś dziwnie się ułożył i to dlatego hmm nie wiem ale masz rację że jak się nie ruszy to jedz do szpitala.

nie wiem nie wiem co mam rbic...zaraz obłędu dostanę...ide sie poloze moze sie ruszy...narazie, trzymajcie sie ciepło

napisała dzis do mnie sara ze wychodzi ze szpitala, ale ma nakaz lezenia, wiec bedzia zagladała rzadko-o ile maz pozwoli-cytat:-D

natomiast u julii z maluszkiem wszystko ok-tylko jak napisała lezenie ją dobija...

to tyle z newsów

o rany, ale się porobiło...
mam nadzieję, że jednak ewelcia nie urodzi - w końcu to jeszcze 5 tygodni do terminu...
ATsonia, mam nadzieję, że Maleństwo się poruszyło?

mi przy pierwszym porodzie wody odeszły dopiero jak miałam 10cm rozwarcia, w trakcie akcji, także było "książkowo" ;-)

Wiadomosc od Ewelci86
Hej!zostaję w szpitalu chyba do srody.Ktg wykazało nieregularne skurcze,dostałam zastrzyk dla dzidzi i jakąs tabletkę na twardy brzuch i skurcze
Oby jeszcze wytrzymał w dwupaku chociaż 3 tygodnie

reklama
Ewelcia ATSonia i co z wami ?
Mam nadzieję że wszystko oki :tak:
Ja znów mam inny problem.
Strasznie swędzi i piecze mnie pochwa :szok:wydaje mi się tam wszystko takie nabrzmiałe .
I teraz myślę czy to nie wina antybiotyku bo przy nim powinno się chyba brać coś dopochwowo.
Kurcze jak mi nie przejdzie za kilka dni będę musiała iść do lekarza szybciej :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry