reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tak od godz mam caly czas twardy brzuch i boli mnie a do tego kregoslup:-(Godz temu wzielam nospe i nic

Czuje taki tempy bol i ciagniecie w srodku i tak jak bz pochwa mnie bolala juz od rana a w dodatku maly chwilami bardzo dokazuje.

W zasadzie to skurcze są co iles tam ale pewnie mogą być też inne ciężko mi powiedziec ja miałam takie co iles minut a może spróbuj wziąsc ciepłą kąpiel albo prysznic tak jakos można sprawdzić czy to juz czy jeszcze czas po kąpieli albo się nasilą albo miną

Wlasnie wlaczylam sobie wode zeby mi sie bardziej podgrzala,kurde jestem troszke przerazona.
Nwet m kolacji nie zrobilam,chyba zaczne sie pakowac,juz sama nie wiem.Teraz nawet wyprostowac sie nie moge:szok::szok:brzuch boli i twardy!!!!:szok:

dziewczynki piszcie jak cos wiecie.

No najwyzsza pora!!!tylko ze ja ciagle powtarzalam ze zdaze,ale zaraz sie sie spakuje,bo nic nie prtechodzi moze po kapieli

reklama
Ewelcia, jak po kapieli nie przejdzie po podjedz do szpitala na kontrole. Uspokoisz sie. Nie ma co sie w takich przypadkach zastanawiac, szczegolnie ze i no spa nie pomaga. Czekamy na wiesci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry