reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamusia mnie też strasznie swędziała pochwa, lekarz zapisał mi "nystatyna" i przeszło po 3 tabletkach dopochwowo, ale biorę je dalej aż to 10 dnia.

reklama
Mamusia, ja bym nie czekala. Swedzenie moze byc oczywiscie wynikiem brania antybiotyku, ale to tez moze byc jakis grzybek lub cos takiego. Ja tez biore globulki dopochwowo i mi przeszlo. A warto doleczyc wszystko przed rozwiazaniem (a nie wiesz kiedy ono nastapi).

Maniulka dzieki za wiadomosc od Ewelci. Mam nadzieje, ze tylko do jutra ja przytrzymaja a potem wystarczy ze w domku polezy.

No too sie narobilo
Fajnie ze Sara jest juz w domu
Ewelcia hmm moze tez ja wypisza
Julia biedulka musi tam lezec echh

Dziewczynki, trzymamy za Was kciuki, musi być dobrze, i nie wypakowujcie się jeszcze, bo luty jeszcze nawet nie przyszedł.

Mam info od Ewelci
Skurczy silnych nie ma,nakaz lezenia ,brzuch napiety i nadal boli.
Miala dzis ktg i usg,macie pozdrowienia kobitki:-)

M*R pozdrów Ewelinkę od Nas i powiedz jej że trzymamy kciuki zaciśnięte, niech szybko wraca do domciu i do nas :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry