Ewelcia Ty mnie nie strazs bo ja też mam termin na 2go marca;-) a tak serio to to, bóle krzyżowe połaczone z bólami podbrzusza i parciem na krocze to mi ewidentnie wygląda na skórcze... a wody niektórym odchodzą dopiero przy skórczach partych na końcu(i tak powinno być;-), bo wtedy jest "poślizg" i mniej boli)! więc bym sie przejechała do szpitala na twoim miejscu, jak po kąpieli nie przejdzie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Ewelcia powinnas udac się do lekarza ja mam termin na 1 marca ca prawda brzuch mi czesto trardnieje , mam bole krzyza ale u Ciebie wyglada na to ze masz skurcze więc moze lepiej gdybys na wszelki wypadek (odpukac) poszla do lekarza. daj znac co i jak.
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Ewelcia wiesz lepiej dmuchac na zimne .. i jechac teraz. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok. :*
M*R*
Fanka BB :)
Jedz do szpitala Ewela,niech lepiej cie obejrzy specjalista.
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Ewelcia trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie na pewno wszystko jest dobrze :-). Mam nadzieję że jeszcze nie urodzisz, a jak tak to dużego i zdrowego synka w końcu to już 36 tydzień więc wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
ATsonia spróbuj ćwiczenia wciągaj powietrze nosem i wypychaj brzuszek i wydmu**** ustami wciągając brzuch (jak przy skurczach) albo pieski szybko wdech i wydech, może mały się ruszy. ćwiczyliśmy oddychanie na szkole rodzenia i od razu wszytskie dzidzie zaczęły w brzuchach skakać.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: