reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia Ty mnie nie strazs bo ja też mam termin na 2go marca;-) a tak serio to to, bóle krzyżowe połaczone z bólami podbrzusza i parciem na krocze to mi ewidentnie wygląda na skórcze... a wody niektórym odchodzą dopiero przy skórczach partych na końcu(i tak powinno być;-), bo wtedy jest "poślizg" i mniej boli:-p)! więc bym sie przejechała do szpitala na twoim miejscu, jak po kąpieli nie przejdzie...

reklama
Ewelcia powinnas udac się do lekarza ja mam termin na 1 marca ca prawda brzuch mi czesto trardnieje , mam bole krzyza ale u Ciebie wyglada na to ze masz skurcze więc moze lepiej gdybys na wszelki wypadek (odpukac) poszla do lekarza. daj znac co i jak. :)

Dyiewczyna no wiec jestem po kapieli i .....jest to samo a nawet bardziej odczuwam,juz jestem spakowana tzlko nie weim czy juz mam jechac czy poczekac jeszcze co mzslicie

Ja bym też pojechała lepiej sprawdzić niż się zamartwiać :tak:

Ewelcia jedz do szpitala jak najszybciej....ja pewnie tez wyląduje dzis na oddziale do od 9 rano nie czuje ruchów....normalnie DRAMAT :szok:

Ewelcia trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie :tak: na pewno wszystko jest dobrze :-). Mam nadzieję że jeszcze nie urodzisz, a jak tak to dużego i zdrowego synka :tak: w końcu to już 36 tydzień więc wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki :tak:

reklama
ATsonia spróbuj ćwiczenia wciągaj powietrze nosem i wypychaj brzuszek i wydmu**** ustami wciągając brzuch (jak przy skurczach) albo pieski szybko wdech i wydech, może mały się ruszy. ćwiczyliśmy oddychanie na szkole rodzenia i od razu wszytskie dzidzie zaczęły w brzuchach skakać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry