- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
anita ja również trzymam kciuki
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hemoroidów nie trzeba leczyć jak nie bolą jednak jest to pewnien dyskonfort.
Coś na ten temat wiem bo niestety posiadam.
Wiem że po porodzie napewno już wyjdzie i będzie bolesny (ostatnim razem tak było i wtedy przepisane zostały mi czopki przeciwbólowe i przeciwzapalne.
Niekiedy hemoroidy się usuwa operacyjnie ale to już w takich przypadkach co powodują krwawienia w czasie wypróżniania i naprawdę przeszkadzają.
Idzie z nimi żyć ale wolałabym ich nie mieć.
Pozdrawiam
Coś na ten temat wiem bo niestety posiadam.
Wiem że po porodzie napewno już wyjdzie i będzie bolesny (ostatnim razem tak było i wtedy przepisane zostały mi czopki przeciwbólowe i przeciwzapalne.
Niekiedy hemoroidy się usuwa operacyjnie ale to już w takich przypadkach co powodują krwawienia w czasie wypróżniania i naprawdę przeszkadzają.
Idzie z nimi żyć ale wolałabym ich nie mieć.
Pozdrawiam
madzik_
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny za odpowiedź. Hmm bym zauważyła że coś takiego jest no nie?? nasłuchałam się tylko ze po porodzie często jak ktoś nie miał to wychodzą z wysiłku. No cóż zobaczymy jak to będzie.
Życzę wyleczenia się
Życzę wyleczenia się
Wiecie co...byłam u lekarza i jedna wielka du...powiedział mi ze teraz to ja moge co najwyżej maścia smarowac i ze przy porodzie wyjdzie na dobre i jak juz bedzie mega wielki to dopiero mi wyjda...a ja myślałam ze przyjme jakies leki i ten cholerny hemoroid zniknie (((
S
Sara27
Gość
Aaaa to ja juz wiem o co chodzi,o matko.Moja znajoma po wizycie na kibelku czesto ma zaplakane oczy.Kiedys powiedziala ze po porodzie zanim sie zalatwi to musi sie sporo nacierpiec i naplakac.Pewnie ma hemoroidy...A w szpitalu 1 dziewczyna miala tak potworne zylaki na nogach po 1szej ciazy ze szok-ale na nogach-zwykla szczupla zgrabna dziewczyna ale nogi w fatalnym stanie
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
ATsonia współczuje
A mnie znowu dopadło swędzenie pochwy ehhh
A mnie znowu dopadło swędzenie pochwy ehhh
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: