reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...eh, chyba każda by tak chciała :-D:-D:-D
Maniulka może urodzisz za nas wszystkie, propozycja wręcz nie do odrzucenia :-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki!!!\
Juz jestem ,dzis mnie wypuscili:-)nadrobilam tylko ten watek.
dziekuje wam kochane ze trzymalyscie za mnie i za dzidzie kciuki:-).
Zaraz sprobuje chociaz troszke nadrobic inne watki,ale najpierw chciala bym luknac na nasza klase bo mam duzo wiadomosci bo w srode mialam urodzinki:-)

truda trzymam kciuki za Ciebie,oby cie wypuscili tak szybko jak mnie:-)
Julia mam nadzieje ze juz sytuacja opanowana.badz silna i nie poddawaj sie

Ewelcia To wspaniale, że jesteś już w domku! I wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i humoru jak najlepszego! no to ładnie urodzinki spedziłaś ;-):-p... Mam nadzieję, że już dobrze!

Ewelcia super ze juz jestes z nami,widzisz jak szybko poszlo?

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek-rumianego bobaska!:-)

Ewelcia fajnie ze jestes:-)
Wszystkiego najlepszego:-):-):-)latwego porodu oraz zdrowego dzidziusia:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry