reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Atsonia - bardoz Ci współczuję stresu z ruchami i potraktowania przez lekarzy - mnie też się to już raz przytrafiło chyba ok. 23 tyg... Ale jechać trzeba zawsze gdy się niepokoimy - najważniejsze są nasze Maleństwa!

Ewelcia - dopiero dziś przeczytałam Twoje dramatyczne posty, wiem już z innych wątków, że sytuacja trochę opanowana - trzymaj się!

reklama
Ewelcia wracaj do nas, sama juz wiem na sobie ze szpitalny pobyt na psychike nie wplywa dobrze.Pewnie bedziesz musiala bidulko lezec tak jak ja, bo to najlepsze lekarstwo na twardy i napiety brzusio.
Atsonia ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:
mamusia z objawow to mi wyglada na grzybki co przy antybiotyku sie niestety zdarza ale niech lekarz stwierdzi.
katarzyna trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

A ja sumiennie leze,az mi sie z tylu glowy koltun z wlosow zrobil od przewalania sie po poduszce,teraz tez pisze na lezaco.Chyba zaczne kreski na scianie ryc za te ostatnie 20 dni zeby szybciej plynely:rofl2:

No i chyba zmieniłam zdanie co do no-spy uważałam że branie jej w ciąży jest zbyteczne, a dzisiaj miałam taki twardy brzuch że musiałam wziąć tabletkę :crazy::crazy: trochę przeszło ale i tak lekko twardy jest :crazy: i jak szlam w Gdańsku od samochodu do sklepu to poczułam takie jakby skurcze :baffled: prawie mnie zgięło w pół. Teraz leżę i odpoczywam. Hm i na majtkach zauważyłam jakąś białą wydzielinę ale to może być od tych tabletek dopochwowych.

Dziewczyny, moja znajoma która urodzila u grudniu, na koniec ciąży miala podobną sytuacje do mojej <nie czula ruchów> pojechała do szpitala i obsłużyli ją SUPER-przede wszystkim uspokoili ją, przebadali i tez wszystko bylo ok i odesłali ją do domu...a u mnie wczoraj to WIELKA PANI DOKTOR nie badajac mnie nawet kazała zostać na patologii!!! wkurzyłam sie bo dla mnie to stres, zresztą jak można zostawiac pacjenta na noc-nie widząc go na oczy-GRRRRRR.....:crazy:

na szczescie u mnie wszystko dobrze sie skończyło...ale tak sobie pomyslałam co czują te dziewczyny u których tak dobrze sie nie kończy...ja nie wiem do czego to wszystko zmierza...

Przeciez sama pracuje w służbie zdrowia, Z MAŁYMI DZIECMI i NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZE MOGŁABYM KOGOKOLWIEK TAK POTRAKTOWAĆ :no:

ATsonia,u nas jest taka zasada, że jak przyjdziesz do szpitala z jakimś problemem, to najpierw musisz iść się "przyjąć" a potem Cię dopiero zbadają - więc zostajesz czy chcesz czy nie co najmniej na dobę :-( nie wiem czemu, może jak ktoś ma znajomego na dyżurze to przebada bez tej głupiej biurokracji...

Hejka. U mnie nędza jak juz narzekac to narzekać i sobie nie załowac.heh. Najgorszą moją dolegliwością jest zatkane ucho :( głowe myłam przed wczoraj i wody mi się nalało a teraz słysze tylko szum :( muszę iść do laryngologa:(. Do tego znowu często mam skurcze łydek :(( budzę się ze spuchniętymi rękami i cała spocona czy wy tez tak macie???? potwornie to uciążliwe.

Nika81 skurcze łydek tez mnie łapią w nocy masakra co do opuchlizny to coraz czesciej ma spuchnięte ręce to niestety podobno normalka :tak:
ATsonia współczuje ci tej przygody ale to nie jest żadkosc i niestety często się zdarza wszystko z łaski tylko kto im kazał wybrać taki zawód szkoda :wściekła/y:

Mam pytanie do mam już rodzących ;-) czy przy porodzie skurcze macicy są podobne co np.skurcze łydek czy jakoś inaczej wyglądają? Może i głupie pytanie ale jestem ciekawa jak to jest :crazy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry