reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ATsonia biedaczko zamartwiasz sie zapewne (chociaz mam nadzieje ze juz wszystko ok od ostatniego Twego postu) Moj Wiktor jak 2 dni sie nie ruszal( a zawsze zywczyk jak nakrecony) to zadzwonilam do swojej "kompetentnej"poloznej o rade to powiedziala ze pewnie sie wygodnie ulozyl i tak sobie tam siedzi.. Wiem ze tak tez moze byc ale ja i tak sie martwilam wiec zadzwonilam do swojej doktorki w PL i poradzila mi abym napila sie szkalnki soku(ulubionego) i zobaczyla co bedzie.. jak ani drgnie to szybko do lekarza! Ale cale szczescie po tym zaczal fikac :tak: przetestuj a jak nie pomoze to do lekarza marsz!

reklama
Napisalam juz;-),mam nadzieje ze szybciutko wyjdzie i bedzie z nami,bo lezenie w szpitalu to nic przyjemnego:-(.

Czesc wszystkim!!! Ufff....falszywy alarm-nasz Synuś zrobil z MATKI GŁUPKA!!! :-) jak przyjechalam do szpitala wczoraj to połozna i lekarka tak mnie wkurw....ze ciśnienie do 200 mi podskoczyło i Maly ZACZĄŁ SZALEĆ :-)

wiecie co....tak sobie myślę, że na medycynie to chyba jest taki przedmiot jak "chamstwo i gburowatość"....
juz nawet nie mam słów na to!!!

po krótce Wam tylko powiem, ze na wstepie dostałam opier....ze tak późno przyjechałam, a potem następny opierd...za to ze to fałszywy alarm i ze przez takie jak ja PANI DOKTOR NIE MOZE ZROBIC CIĘCIA CESARSKIEGO.....:crazy:

Ojej...no to sytuacja u ewelki chyba opanowana....;-)
niech sie trzyma ciepło i wraca do nas szybko ;-)

A Tsonia, no niestety są ludzi e i taborety, ale najważniejsze, ze maluszek ma się dobrze. A Ewelcia jest w szpitalu, może jutro ją wypuszcza.

No to dobrze że z Ewlcią wszystko opanowane.
Ja zapisałam się na piątek do gina ale nie do mojego bo u niego to już miejsc nie ma do końca marca.:szok:
Do mojego pójdę 11 lutego i 3 marca.
Teraz muszę iść skonsultować to swędzenie z lekarzem bo nadal mi nie przechodzi.

ATsonia Ty sie nie przejmuj tym ochrzanem.. po to są lekarze żeby badac kiedy tego potrzebujesz.. najlepiej poowiedziec ze robi sie falszywy alarm.. wogole sie tym nie przejmuj dobrze ze pojechalas przynajmniej wiesz ze z dzidzią jest wszystko ok. ;)

ATsonia to fantastycznie ze wszystko jest dobrze :-)
Co za ludzie.Najpierw czemu tak pozno,a nastepnie ze niepotrzebnie ze falszywy alarm.. co za brak zdecydowania:baffled: no ale najwazniejsze ze wszystko ok to ze sie nagadali to tylko szkoda Twoich nerwow teraz..
Ja tylko dodam ze jutro jade do szpitala bo mam jakies bole brzucha i skurcze :-(a uwierzcie ze w Londynie na jakakolwiek normalna reakcje ze strony sluzby zdrowia liczyc nie mozna.. tak wiec po szeregu zbywania i odkladania sluchawki w koncu udalo mi sie znalezc miejsce w ktorym mnie w ogole przyjma na konsultacje :crazy:

reklama
kasiulka...a nic chodzi ci o przodujące łozysko? bo o macicy pierwszy raz słysze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry