reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie nic nowego,jak zwykle kregoslup mnie boli,w pachwinie coraz czesciej i bardziej,brzuch twardy(ale juz jak by mniej)ale przy czestszym siedzeniu i chodzeniu bardziej sie napina i boooli.
Czuje ze mniednica mnie boli,czasem tez zakuje w pochwie.
Najgorzej jest mi sie podniesc z lozka np.w nocy na siku,koooszmar:szok:

reklama
Modroklejka dzieki za info.Napewno Sara wytrzyma 3tyg.
Ciekawe czy u Juli sie cos poprawilo???

Dziewczyny juz jakis tydzien temu pisalam ze odnowil mi sie problem z moim zebem a raczej dziaslem,ale plikalam i zdawalo sie ze bedzie ok,a wczoraj zauwazylam ze mi sie tam chyba ropa zbiera.kurde nie wiecie czy to szkodzi dzidzi?
To jest przy zebie 8a takie podobno tylko sie usuwa chirurgicznie:szok::szok::szok:

EWELCIA jak czytam o Twoich dolegliwosciach to tak jakbym o sobie czytala:-) mam dokladnie tak samo
co do zeba to nie chce Cie straszyc ale 8 najczesciej sie dłutuje i do tego potrzebny jest anastezjolog i mocne znieczulenie wiec w ciazy to raczej odpada. Mpze sprobuj to czyms płukac, moze pomoze

Magmil dziękuje za szybką odpowiedz ;-) byłam dzisiaj u lekarza zapisał mi tabletki dopochwowe "Nystatyna" na 10 dni, mam nadzieję że pomogą.

Ehh żal mi Juli, chociaż wtedy jak ona była na forum to ja jeszcze nie byłam tutaj tak aktywna więc mało wiem o jej problemach :baffled: wiem że ma z mężem problemy, eh Ci niektórzy mężczyźni to jednak bezmózgowcy są :baffled: najpierw chcą dziecko, a potem zamiast się żoną zajmować i cieszyć z dziecka to wolą się kłócić i ją denerwować. Wiem jak ja się pokłócę z mężem o każdą głupotę to od razu zaczyna mnie brzuch boleć z nerwów itd. a co dopiero jak bym była na jej miejscu :baffled: to jednak silna kobieta musi być. Oby wszystko było dobrze z jej maleństwem:tak: trzymam za nią kciuki.

reklama
kitki wlasnie to plukam takim czyms tutejszym,przepisala mito dentystka jak ostatnio u niej bylam z tym problemem.MAm nadzieje ze przejdzie.

Dziewczyny ja juz wyleczylam swoja infekcje w pochwie.U mnie poprawe bylo widac juz po 3tabletkach dopochwowych:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry