reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zgadzam się z Moonik1, mnie zgaga męczyła do czasu kiedy jadłam wszystko na co miałam ochotę...jak się okazało, ze muszę byc na diecie cukrzycowej i jeść mniejsze porcje i mieso tylko gotowane czy duszone, to po zgadze zostały wspomnienia....

hej dziś gdy wracalam do domu po lewej stronie brzucha przez okolo 1 minuty coś bardzo mnie kuło tak bardzo ze nie mogłam się za bardzo ruszać powinnam to zgłosić do lekarza czy to normalne. ?

Magdaa hm ciężko stwierdzić ale brzmi jak kolka ciężarnych Dziecko uciska na nerwy i ścięgna oraz układ moczowy. mam takie "cóś" od 4 miesiąca ciąży Jak mnie dopadnie to iść nie mogę, i mam przymusowy postój a jak mały sie łaskawie przesunie to znów mogę chodzić :p ale zgłosić lekarzowi nigdy nie zawadzi

Ostatnia edycja:
maagda ja tez czuje czasami jak mnie kuje,ale zaraz przechodzi.Mysle ze to chyba normalne bo dzidzie sa juz duuze i uciskaja nam na wszystko

Ja mam następną dolegliwość :baffled: a mianowicie swędzi mnie pochwa i w okolicach intymnych, przez dwa dni czułam tylko taki lekkie swędzenie a dzisiaj :baffled: lepiej nie mówić, aż z trudem mi się chodzi. Dzisiaj przyszły moje wyniki morfologi, moczu i Hbs wszystkie są w miarę dobre. Jutro idę je pokazać lekarzowi to od razu powiem o tym swędzeniu może mi coś przypisze hmm czytałam na jakieś stronie że to może być grzybica :baffled: a przecież kąpię się codziennie, a podmywam kilka razy dziennie ehh.

Agusia ja mam mocne uplawy, a już na to lekarz przepisał mi globulki przeciwgrzybiczne. Mysle, ze warto isc do lekarza. Ja w zwiazku z tym, ze nie zdarzylam sie doleczyc i odeszły mi pierwsze wody (36 tc) Julka dostała zapalenia płuc po porodzie. Absolutnie nie chce straszyc, ale uwazam nawet najmniejszych objawów z okolicy pochwy nie powinno sie bagatelizowac.
Mam nadzieje, ze lekarz przepisze Ci cos dobrego i szybko pozbedziesz sie problemu (i niewygody:)

mnie zasadniczo dolegliwosci ciazowe nie dotycza, a jesli dotycza to nie sa uciazliwe...

meczy mnie co prawda słaby i płytki sen, i puchnace nogi i rece, ale poza tym jest ok...

dzis boli mnie głowa-ale to przez to chyba ze u nas jest mega niskie cisnieine...

reklama
a moją dolegliwością sa kłopoty z pamięcią:eek: kompletny brak jej teraz nastapił- jak sklerotyczka:szok:

A co do swędzenia w pochwile itp to jednak trzeba to jak najszybciej wyleczyć, czasem też warto zrobić sobie badania na opryszczkę.(nie każdy lekarz to zaleca).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry