reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zgadzam się z Moonik1, mnie zgaga męczyła do czasu kiedy jadłam wszystko na co miałam ochotę...jak się okazało, ze muszę byc na diecie cukrzycowej i jeść mniejsze porcje i mieso tylko gotowane czy duszone, to po zgadze zostały wspomnienia....

hej dziś gdy wracalam do domu po lewej stronie brzucha przez okolo 1 minuty coś bardzo mnie kuło tak bardzo ze nie mogłam się za bardzo ruszać powinnam to zgłosić do lekarza czy to normalne. ?

Magdaa hm ciężko stwierdzić ale brzmi jak kolka ciężarnych Dziecko uciska na nerwy i ścięgna oraz układ moczowy. mam takie "cóś" od 4 miesiąca ciąży Jak mnie dopadnie to iść nie mogę, i mam przymusowy postój a jak mały sie łaskawie przesunie to znów mogę chodzić :p ale zgłosić lekarzowi nigdy nie zawadzi

Ostatnia edycja:
maagda ja tez czuje czasami jak mnie kuje,ale zaraz przechodzi.Mysle ze to chyba normalne bo dzidzie sa juz duuze i uciskaja nam na wszystko

Ja mam następną dolegliwość :baffled: a mianowicie swędzi mnie pochwa i w okolicach intymnych, przez dwa dni czułam tylko taki lekkie swędzenie a dzisiaj :baffled: lepiej nie mówić, aż z trudem mi się chodzi. Dzisiaj przyszły moje wyniki morfologi, moczu i Hbs wszystkie są w miarę dobre. Jutro idę je pokazać lekarzowi to od razu powiem o tym swędzeniu może mi coś przypisze hmm czytałam na jakieś stronie że to może być grzybica :baffled: a przecież kąpię się codziennie, a podmywam kilka razy dziennie ehh.

Agusia ja mam mocne uplawy, a już na to lekarz przepisał mi globulki przeciwgrzybiczne. Mysle, ze warto isc do lekarza. Ja w zwiazku z tym, ze nie zdarzylam sie doleczyc i odeszły mi pierwsze wody (36 tc) Julka dostała zapalenia płuc po porodzie. Absolutnie nie chce straszyc, ale uwazam nawet najmniejszych objawów z okolicy pochwy nie powinno sie bagatelizowac.
Mam nadzieje, ze lekarz przepisze Ci cos dobrego i szybko pozbedziesz sie problemu (i niewygody:)

mnie zasadniczo dolegliwosci ciazowe nie dotycza, a jesli dotycza to nie sa uciazliwe...

meczy mnie co prawda słaby i płytki sen, i puchnace nogi i rece, ale poza tym jest ok...

dzis boli mnie głowa-ale to przez to chyba ze u nas jest mega niskie cisnieine...

reklama
a moją dolegliwością sa kłopoty z pamięcią:eek: kompletny brak jej teraz nastapił- jak sklerotyczka:szok:

A co do swędzenia w pochwile itp to jednak trzeba to jak najszybciej wyleczyć, czasem też warto zrobić sobie badania na opryszczkę.(nie każdy lekarz to zaleca).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry