reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Modroklejka :-D
U mnie podobnie coraz bardziej Mała daje znać o sobie, dosłownie przewala się w tym brzuszku;-), momentami tak jakby chciała dziurę w brzuszku Mamusi zrobić, najgorzej mam wtedy kiedy nie wali na zewnątrz tylko do środka np.w pęcherz moczowy, ból straszny i zaraz przegania mnie po takim kopie do kibelka na trzy kropelki dosłownie.:tak:

reklama
Jeszcze trochę i będziemy tęsknić za tymi kopniaczkami:-) Ja zawsze mówię do małego tak "kop kop mamusię póki możesz, bo potem Ci nie pozwolę:-D"

truda ja biore jakies tabletki na twardnienie brzuszka(rano i wieczorem)jak mi po nich nie przechodzi to biore nospe ale tak jedna na dzien czasami wcale jak mnie nic nie boli a czasami nawet dwie.

Moj maly tez czasami tak sie wierci,malo ma miejsca i przy zmianie pozycji strasznie sie rozpycha i troszke mnie boli a

Ewelcia yhym no ja mam przepisane pol taletki nospe trzy razy dzinnie i ta luteine echhh nie ma zlotego srodka na nasze dolegliwosci

No moja dzis troszke mniej kopie ale za to jak sie poruszy to mam brzuch kwadratowy jedyny raz mi sie niedawno udalo wyczuc stopke jejciu bylo wspaniale mowie wam taka mini stopeczka

Wczoramoj maly tak mi sie wybrzuszal z prawej strony i nie mam pojecia "co to bylo"?pupa czy glowka na pewno nie stopka:-)

stopke wyczulabys odrazu malutka i sie tak odznacza i wyczuc ja odrazu :-)
Kurde jak maly zaczynal sie ruszac tak bardziej w polowie ciazy to zawsze polowalam na "jakas"stopke zawsze chcialam poczuc "posmerac"teraz tez czekam na to ale nie wiem czy mi sie uda :tak:

Kurde jak maly zaczynal sie ruszac tak bardziej w polowie ciazy to zawsze polowalam na "jakas"stopke zawsze chcialam poczuc "posmerac"teraz tez czekam na to ale nie wiem czy mi sie uda :tak:

Napewno wyczujesz zobaczysz predzej czy pozniej a im wieksze nasze malce tym bardziej to bedziemy wyczowac i czesciej :tak:

ja to się czasem czuję, jakbym obcego miała w brzuchu - no po prostu jakby miało mi zaraz się przebić na zewnątrz... to pewnie piętami lub kolanami wtedy jeździ po ściance brzuszka, bo nogi na pewno ma najsilniejsze, tak sobie tłumaczę ;-)

reklama
witam was dziewczyny , ja ostatnio malo pisze bo jakos czuje sie slaba i nic mi sie nie chce , czekam juz niecierpliwie na wizyte u lekarza , i zgaga mnie strasznie meczy . :no:a maly sie wierci a jak chce popatrzec na brzuch to przestaje i nie chce pokazac mi nozki:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry