- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...
ponoć tak ma być, ponieważ nasz organizm przygotowuje sie do porodu
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Stwierdziłam że się nie nadaje do ludzi nie no może troszkę przesadzam, ale te wszystkie dolegliwości uprzykrzają jednak życie.Jechaliśmy dzisiaj do kolegi męża, siedzieliśmy u niego prawie 5 godzin i ja co chwile pozycje zmieniałam po 2 godzinach mnie zaczął kręgosłup boleć, a po 4 lepiej nie mówić każde ułożenie ciało było dobre na 2 minuty. Do domu prowadziłam ja bo mąż wypił sobie piwko, i jak przed ciążą uwielbiałam jeździć wręcz kochałam, na żadnej imprezie nic nigdy nie piłam bo wolałam być kierowcą to teraz denerwowały mnie światła samochodów z naprzeciwka (oślepiały mnie hmm ) mam większe poczucie odpowiedzialności i bałam się jechać zbyt szybko ( hm a samochód mamy raczej sportowy hondę civic i lekko przycisnę i już duża prędkość) ojj co się ze mną stało, do tego staliśmy na światłach i złapał mnie skurcz w ręce na szczęscie szybko puścił. Teraz leżę i mój kręgosłup odpoczywa hi hi ale plus wyjazdu jest taki że dostałam butelkę avent :-) kolegi mama jeszcze niedawno uczyła na szkole rodzenia i miały różne materiały i rzeczy promocyjne.
laila ja też zauważyłam że teraz mi mniej włosów wypada niż przed ciążą :-)
laila ja też zauważyłam że teraz mi mniej włosów wypada niż przed ciążą :-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
wczoraj miałam wizytę - ja mam nieraz taki ból krocza i spojenia że nie mogę chodzić i siedzieć - lekarz stwierdził że to normalne, że wszystko się naciąga i dziecko i macica jest coraz większa więc jest uciskJeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...
S
Sara27
Gość
A wiecie ze mnie kosci lonowe nie bola,wlosy tez nie wypadaja bardziej niz zwykle,cere zawsze mialam ladna czy to w ciazy czy nie.Za to bola mnie biodra i wczoraj odkrylam ze coraz ciezej mi sie podetrzec na kibelku...Jakos tak ciezko reke wykrecic-wszystko ciagnie.
reklama
A mnie wczoraj na wieczor jak sie polozylam zaczelo cos kluc w brzuchu,potem o drugiej jak wstala na siku tez tak mnie klulo,nie moglam zmienic pozycjiteraz tez cos odczuwam ale mniej.
Czy ktoras z Was tez cos kluje?
kurde z dnia na dzien dochodza jakies inne dolegliwosci!!!!
Czy ktoras z Was tez cos kluje?
kurde z dnia na dzien dochodza jakies inne dolegliwosci!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: