reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie tej nocy bolał brzuch, taki niezbyt mocny tępy ciągły ból jak na okres, zjadłam dwie nospy i dziś jest OK. – w sumie to nie wiem, czy od razu brać nospę jak tylko choć trochę boli czy lepiej niezbyt dokuczliwy ból przeczekać…

reklama
A mnie dzis strasznie glowa boli moze przez to jest zmiana pogody,leje od rana i wieje na dwor nie da sie wyjsc.
brzuch mam tawrdy i wlasnie musialam sie polozyc bo i kregoslup i nogi odmowily posluszenstwa.

Dokadnie cie rozumiem ja dzis wyszlam i do samochodu tylko i juz ale mieszkam na 4 pietzre wiec mam troszke schodow do przejscia taka glupia jestm nie potrzebnie wyszlam teraz leze i jest ok

Jeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...:eek:

Stwierdziłam że się nie nadaje do ludzi :-D nie no może troszkę przesadzam, ale te wszystkie dolegliwości uprzykrzają jednak życie.Jechaliśmy dzisiaj do kolegi męża, siedzieliśmy u niego prawie 5 godzin i ja co chwile pozycje zmieniałam :-D po 2 godzinach mnie zaczął kręgosłup boleć, a po 4 lepiej nie mówić :eek: każde ułożenie ciało było dobre na 2 minuty. Do domu prowadziłam ja bo mąż wypił sobie piwko, i jak przed ciążą uwielbiałam jeździć wręcz kochałam, na żadnej imprezie nic nigdy nie piłam bo wolałam być kierowcą :-D to teraz denerwowały mnie światła samochodów z naprzeciwka (oślepiały mnie hmm :eek:) mam większe poczucie odpowiedzialności i bałam się jechać zbyt szybko ( hm a samochód mamy raczej sportowy hondę civic i lekko przycisnę i już duża prędkość) ojj co się ze mną stało, do tego staliśmy na światłach i złapał mnie skurcz w ręce na szczęscie szybko puścił. Teraz leżę i mój kręgosłup odpoczywa :-D hi hi ale plus wyjazdu jest taki że dostałam butelkę avent :-) kolegi mama jeszcze niedawno uczyła na szkole rodzenia i miały różne materiały i rzeczy promocyjne.

laila ja też zauważyłam że teraz mi mniej włosów wypada niż przed ciążą :-)

ATsonia tez tak mam,ale nie zawsze czasami taki mnie bol zlapie.
Agusia ja tez jak dlugo siedze to boli kregoslup i pozycje tez czesto zmieniam,koszmar.
Ale jeszcze troszke-damy rade!!!:-):happy2:

Jeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...:eek:
wczoraj miałam wizytę - ja mam nieraz taki ból krocza i spojenia że nie mogę chodzić i siedzieć - lekarz stwierdził że to normalne, że wszystko się naciąga i dziecko i macica jest coraz większa więc jest ucisk

A wiecie ze mnie kosci lonowe nie bola,wlosy tez nie wypadaja bardziej niz zwykle,cere zawsze mialam ladna czy to w ciazy czy nie.Za to bola mnie biodra i wczoraj odkrylam ze coraz ciezej mi sie podetrzec na kibelku...Jakos tak ciezko reke wykrecic-wszystko ciagnie.

reklama
A mnie wczoraj na wieczor jak sie polozylam zaczelo cos kluc w brzuchu,potem o drugiej jak wstala na siku tez tak mnie klulo,nie moglam zmienic pozycji:szok::szok::szok:teraz tez cos odczuwam ale mniej.
Czy ktoras z Was tez cos kluje?
kurde z dnia na dzien dochodza jakies inne dolegliwosci!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry