Co prawda poród (i ciąża) jest jeszcze przede mną ale mam nadzieję że pomogę Do niedawna cesarka kojarzyła mi się tylko negatywnie, ale zmieniłam zdanie. Moja przyjaciółka Beata urodziła śliczną córeczkę 4 miesiące temu, niestety przez cesarskie cięcie. Tydzień temu byłyśmy razem na basenie i muszę powiedzieć że byłam bardzo zdziwiona - blizna była malutka, w ogóle nie było jej widać spod kostiumu!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KasperiMaja
Początkująca w BB
czesc, ja mialam cesarke przy moim pierwszym maluszku i szczerze powiem, ze treaz nie wyobrazam sobie zeby urodzic inaczej, juz powiedzialam mojej prowadzacej, ze chce miec cesarke; niedlugo bede wiedziec kiedy bede ja miala i chociaz rana rzeczywiscie boli przez pare pierwszych dni strasznie to i tak pewnie to jest lepsze niz porod naturalny, a co do blizny to jest malutka i w bikini nawet jej nie widac
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Gratuluje wszystkim nowym Mamusiom!
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Magda19lenka wszystko będzie dobrze :-):-):-)jestes pod opieką lekarzy trzymam kciuki
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!
karolka84
mama kwietniowa '09
Trotylia więc mocno trzymam kciuki za jutro!!!
Ja jeszcze w domku, chociaż skurcze są coraz mocniejsze i dłuższe to strasznie nieregularne...jeszcze troszkę poczekam ale pewnie do wieczorka zląduję w szpitalu choćby po to żeby upewnić się że z Niunią wszystko w porządku. Chyba że zbiera siły przed wielką podróżą i to dlatego ciut mniej się rusza...
Ja jeszcze w domku, chociaż skurcze są coraz mocniejsze i dłuższe to strasznie nieregularne...jeszcze troszkę poczekam ale pewnie do wieczorka zląduję w szpitalu choćby po to żeby upewnić się że z Niunią wszystko w porządku. Chyba że zbiera siły przed wielką podróżą i to dlatego ciut mniej się rusza...
reklama
E
edis
Gość
Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: