reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Objawy zbliżającego się porodu - bezpośrednio poprzedzają poród.

I. Zmiany nastroju i zachowania - w 9-tym miesiącu ciąży, możesz odczuwać zmęczenie i wyczerpanie - to moze byc wczorajszy zły humor i moje ciagłe spanie
Tuż przed porodem możesz odczuwać: ogólny niepokój, kołatanie serca, uczucie gorąca i uderzenia krwi do głowy - nie niepokój się, jest to normalne - mam tak na wieczór
No dobra tak jest w 9-tym miesiacu, ale my juz jestesmy w 10-tym i co:-D

reklama
Betina,kaczuszka,bansik,Agusia - wspaniale opisy dziewczyny a przede wszystkim gratuluje wam tego ze wszystkie dalyscie rade urodzic naturalnie!!!Pieknie!!!:tak:

bansik-moja ty dzielna Łodzianeczko,nawet nie wiesz jaka jestem z Ciebie DUMNA!

Aa tam, u mnie to objawem przepowiadajacym jest wielki brzuch-on wskazuje na to ze rzecywiscie jestem w ciazy;-) A skoro jestem w ciazy to i urodze kiedys tam-moze:-p

Dziewczynki trzymam za was kciuki-zeby akcje porodowe szybko sie zaczely a same porody byly jak najmniej bolesne i z happy endem w postaci zdrowiutkiej dzidzi na 9-10 pkt Apgar!Ciekawe iloe z was wyskoczy poza marzec i urodzi w kwietniu,oby jak najmniej chociaz byle by zdrowe bylo:)
Kochane-wasze dzieciaczki to juz wiosenne baranki sa:tak:

no wlasnie ja mam taka wersje swoja, ze moja maleńka to za wszelka cene chce byc jak mamusia- miala byc zimowa rybka,urodzona w marcu, a bedzie (moze) wiosennym barankiem z kwietnia-czyli tak jak ja:tak:

mam ten sam balast z przodu co Ty tez mi cięzko... a wstawilam te kilka nędznych info. moze komus pomoga ... pzd... papa dzięki SARA ale jak widzisz okropnie to męczy i irytuje najchętniej bym się połozyla i wyła :((((((((( nie wiem co mnie powstrzymuje:((((((

Dziewczyny dacie rade...wiem ze każdy dzień dłuzy sie jak tydzień.... ale za to jak juz ta wyczekana i nieco spóźniona istotka sie pojawi zapomnicie o tym i nagle okaże sie ze ciąża przeleciała bardzo szybko.....

Dobrze ze nie czekacie na poród w szpitalu.... ja niestety tak miałam i to jest najgorsza rzecz.... bo w szpitalu czas dłuuuuuuży się niemiłosiernie......

agusia fajnie ze wszystko ok,noi najwazniejsze ze malutka zdrowa.
\hiszpanskie jedzonko......winko.........rozmarzylam sie:-D.

reklama
Ja to już czasem płacze. Bo zmęczenie i ciężki brzuch który boli daje we znaki. A wszyscy pytają kiedy. To strasznie denerwujące. Czasem nie mam ochoty wogóle wychodzić z pokoju a telefonu to się boje.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry