reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oby się zaczęły bo nie chce lezec w szpitalu i czekac na poród... lepiej w domu... staram się, ale martwię się o dziecko choć właśnie buszuje i sie wierci :) moje sloneczko to jednak martwię się i spac po nocach nie mogę rowniez z natloku myśli i troski o malutką.

reklama
Ja jestem chyba pokręcona. Pojechałam do szpitala bo nospa nie pomogła, zrobili mi KTG i nic skurcze ustąpiły. Wyszłam ze szpitala i zaczeło się od nowa. Teraz wziełam kolejną nospe bo nie moge już wytrzymać. Tylko teraz zamiast skurczy to mam pól jak podczas okresu. Już padam ze zmęczenia. A do wtorku daleko.

wszystkim nowo rozpakowanym mamusiom gratulacje :-):-):-) wracajcie szybko do domciu :tak:
Vinnki trzymam kciuki za Romusia będzie dobrze :tak:

Modroklejka trzymaj się jesteśmy z Tobą napewno już niedługo będziesz tulić swojego synusia ;-):tak:

Modroklejka rany ale nerwów zjesz wspolczuje i zycze duzo siły wiary i tego czego Ci trzeba. Gorąco pozdrawiam trzymaj się cieplutko

przeszły bo albo stres Cię dopadł albo nospa zaczęła dzialac ale chyba z nerwów trzymaj się będzie dobrze. Ja mam kolejne ktg w pon. Zobaczymy co dalej.

Myfa, Ania, Evulek - wielkie gratulacje! :-)
Modroklejka - cierpliwości i rozpoczęcia akcji :-)

reklama
No to nadrobiłam tak jakby pierwszy temat ;-) Ogromne gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek. I dużo cierpliwości dla tych jeszcze oczekujących.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry